Diy, Inspiration, Kreative ideer

Pompom blomster og noget om at drikke af natpotten

 

Mine hyacinter er en kort glæde herhjemme og de billige buketter ligner skod for tiden. I hvert fald dem jeg faldt over igår, da jeg var ude at handle og bla. også på udkig efter pink ledning til mine små lysekroner, som jeg skal have op i atelieret. Men 200,- pr. ledning.

200,- kr. !!. De samme er ovenikøbet set til 250,- kr. på nettet. Jeg skal bruge 4. De må ha´ drukket af natpotten.

Må vist lige have lagt hovedet i blød for en alternativ løsning af en pink ledning. Kan man sprøjtemale en ledning ?. Hmm må vist komme an på en prøve.

Nåhhh men når nu blomster udvalget til små penge er så træls for tiden, så kunne man måske selv lave nogen af garn. Pompom hitter i alle mulige afskygninger mange steder og ovenstående er da heller ikke hverken ny eller min egen kreation. Billederne er herfra hvor du også finder fremgangsmåden.

Dig, der har læst med længe ved, at jeg hader at lave momsregnskab. Hader det sgu ligeså meget som jeg hader bananfluer !. Og jeps momsregnskabet er lige præcis hvad jeg nu skal igang med, så jeg med ro i sindet snart kan indrette mit nye atelier. Forhåbentlig i slutningen af næste uge…

Ha´ en skøn skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

30 Kommentarer

 • Svar Anne-Mette 09/01/2013 kl. 09:42

  Hvor er de fine, dine pom pom blomster. Momsregnskab? Sjovt jeg havde da ellers det indtryk at det var en af dine yndlingsbeskæftigelser ;-)….. altså lige efter overspringshandlinger ik’

  God fornøjelse

  Kh. Anne-Mette

 • Svar Merete 09/01/2013 kl. 09:59

  Jeg har lige set, at Kirkesjov har lavet et indlæg om lamper og stribede stofledninger som hun havde købt i Silvan. Hun skrev, at der var et pænt udvalg. Måske du kunne kigge der?

  Det er nogle fine “blomster” du har lavet. Og ret holdbare må man sige 😉

 • Svar TrompetTrut 09/01/2013 kl. 10:14

  God ide med pom-pom blomster 🙂 Kan man ikke pakke sådan en almindelig hvid ledning ind i masking-tape! Pøj, pøj med momsregnskabet, få det overstået og kom videre med det sjove 😉

 • Svar Tuttifrutti med et tvist 09/01/2013 kl. 10:18

  I aftes døde mine smukke hyacinther også og roserne synger på sidste vers…. Jeg ønsker mig tulipaner NU..!! Hvor jeg dog glæder mig til foråret er på vej..

  Vær opmærksom på, at hvis du køber stofledning i Silvan og f.eks Bauhaus, kan de ofte ikke tage ligeså mage Watt som andre stofledninger. Bare et godt råd. :o)

 • Svar Pia 09/01/2013 kl. 10:56

  Hvis det kun er ledning og ikke med fatning så det billigere her……… http://www.billiglys.dk/shop/3-meter-pink-3587p.html

 • Svar Katrine Louise 09/01/2013 kl. 10:56

  Sikke nogle fine blomster – de er da ihvertfald et længerevarende alternativ! 😉

  Jeg jeg selv købt pink ledning på denne side, til en overkommelig pris. Måske det kan bruges? 🙂
  http://www.le-bix.dk/shop/stofledning-pink-1431.html

  Katrinelouise.blogspot.dk

 • Svar Anne-Mette 09/01/2013 kl. 11:44

  Synes jeg har set et sted ledninger omviklet med garn (og his ikke jeg har set det kan det helt sikkert bruges alligevel 🙂 🙂 ) Først lidt regnskab og så lidt garn og ledning – og så tilbage og så…. 🙂 🙂 Ahmen det moms dér – tænk om man kunne knipse. Eller noget 🙂

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 09/01/2013 kl. 15:23

   Århh ja det trækker tænder ud hver gang. Men nu er det bank afstemt og lagt i datoroden, så skal det bare bogføres og det er ikke så slemt, når først overblikket er klaret 🙂

   Ja garn er også en super god idé 🙂

 • Svar mig & ipsen 09/01/2013 kl. 11:56

  kære Tina , har du prøvet i Light hause Grønlandsgade 3b Haslev. ude ved jysk og Aldi ,,,,,, jeg købte stofledning derude i Lørdags til 25.- meteren , skulle ha skiftet mine grønne stofledninger ud til hvid , var træt af de farvede ,,,,,,,
  du kan da først prøve at ringe derud og spørg om de har den farve du skal bruge : 56 38 04 08

 • Svar mig & ipsen 09/01/2013 kl. 11:56

  kære Tina , har du prøvet i Light hause Grønlandsgade 3b Haslev. ude ved jysk og Aldi ,,,,,, jeg købte stofledning derude i Lørdags til 25.- meteren , skulle ha skiftet mine grønne stofledninger ud til hvid , var træt af de farvede ,,,,,,,
  du kan da først prøve at ringe derud og spørg om de har den farve du skal bruge : 56 38 04 08

 • Svar mig & ipsen 09/01/2013 kl. 11:56

  kære Tina , har du prøvet i Light hause Grønlandsgade 3b Haslev. ude ved jysk og Aldi ,,,,,, jeg købte stofledning derude i Lørdags til 25.- meteren , skulle ha skiftet mine grønne stofledninger ud til hvid , var træt af de farvede ,,,,,,,
  du kan da først prøve at ringe derud og spørg om de har den farve du skal bruge : 56 38 04 08

 • Svar mig & ipsen 09/01/2013 kl. 11:56

  kære Tina , har du prøvet i Light hause Grønlandsgade 3b Haslev. ude ved jysk og Aldi ,,,,,, jeg købte stofledning derude i Lørdags til 25.- meteren , skulle ha skiftet mine grønne stofledninger ud til hvid , var træt af de farvede ,,,,,,,
  du kan da først prøve at ringe derud og spørg om de har den farve du skal bruge : 56 38 04 08

 • Svar mig & ipsen 09/01/2013 kl. 11:56

  kære Tina , har du prøvet i Light hause Grønlandsgade 3b Haslev. ude ved jysk og Aldi ,,,,,, jeg købte stofledning derude i Lørdags til 25.- meteren , skulle ha skiftet mine grønne stofledninger ud til hvid , var træt af de farvede ,,,,,,,
  du kan da først prøve at ringe derud og spørg om de har den farve du skal bruge : 56 38 04 08

 • Svar Carina Dühr 09/01/2013 kl. 16:45

  Det var dælme dyrt for noget ledning!!! Prøv at ringe til Notre Dame på Nørregade i København 33 15 17 03 – de har stofledning i alle mulige farver i metermål. Hvor dyrt det er ved jeg ikke, men det er da forsøget værd 🙂

  Skønne blomster pom pom’er 🙂

  KH Carina

 • Svar monaelisabeth 09/01/2013 kl. 18:44

  jeg ville da prøve at male ledningen .. synes maling hænger fint på, når det kommer på med et uheld ;o)
  Det er et forsøg værd.
  pøj pøj
  hilsen Mona

 • Svar Mia Smidemann 09/01/2013 kl. 21:11

  Hej Bettina
  Frou frou sælger også stofledninger, og har udsalg lige nu 🙂
  http://frou-frou.dk/group.asp?group=798
  Vh Mia

 • Svar Lisbet / *LLL og Co.* 10/01/2013 kl. 09:53

  Ved godt, du ikke er en hæklefreak, Bettina, men man kan faktisk HÆKLE det fineste “betræk” til ledninger. Så hvis alt andet glipper, så kan det være løsningen. 😉 *SMIL* herfra…

 • Svar Monsterscircus 10/01/2013 kl. 22:16

  Dejlige blomster og rart at man ikke skal skifte vandet 😉 jeg har spraymalet en ledning engang til en pendel med billig spraymaling og det holdt fint. Glæder mig til at se hvad du hitter på. Puha momsregnskab, men så er det i det mindste dejligt, når det først er overstået. God arbejdeslyst og ha en smuk smuk weekend!

 • Smid mig en Hilsen