Orangeriet, der ikke er et orangeri 2
Inspiration, Udeliv

Orangeriet, der ikke er et orangeri

Orangeriet, der ikke er et orangeri.

Pr. definition er familien Karlssons´ orangeri ikke et orangeri. Det er nemlig ikke muligt at have overvintrende planter, da deres orangeri er uisoleret. Men de kalder det et orangeri alligevel, da modellen er bygget op omkring et orangeri. Den overordnede plan var dog heller ikke et orangeri i ordet´s bogstavelige forstand.

Familien ønskede mere et fristed, hvor alt indenfor afslapning er tillladt.

Jeg er vild med det ikke-orangeri.

Kom med indenfor:

Bettina Holst Blog Have inspiration 1

Bettina Holst Blog Have inspiration 3

Bettina Holst Blog Have inspiration 4

Bettina Holst Blog Have inspiration 5

Bettina Holst Blog Have inspiration 6

Bettina Holst Blog Have inspiration 7

Bettina Holst Blog Have inspiration 8

Bettina Holst Blog Have inspiration 9

Source

Åhhh jeg gad dæleme godt have sådan et sted !. Også gerne et orangeri, der ikke er et orangeri. Faktisk er jeg ret vild med selve ordet orangeri. Synes det ord rummer så meget charme, sjæl og hygge, hvis man kan sige det om et ord.

Alt vi kan strække den med er et drivhus af ældre dato (har virkelig set bedre tider). Jeg har dog forsøgt at gøre det lidt hyggeligt. Vi har lagt fliser i det meste, sat en gammel jernseng derud og lagt et kludetæppe fra Netto, så på en halvvåd og kølig sommerdag ligger man lunt og skønt. Vi har sat tomater, agurk, peberfrugt og chili.

Jeg må vist hellere smutte rundt med kameraet en dag (synes bare vores have er så mega søvndryssende kedelig), men det kan du selv se når jeg lægger et par billeder snart.

Jeg håber at ovenstående billeder gav dig lidt inspiration. Eller om ikke andet, så at du bare nød billederne af dette orangeri.

Nu vil jeg se at pakke mine smykkedele sammen og snart køre afsted på et polterabend, jeg er hyret til. Jeg har gjort det mange gange, så jeg har heldigvis ret godt styr på hvordan den skal forløbe. Så er der kun tilbage at håbe at d`damer får et par hyggelige timer sammen.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen