Diy, Mine projekter, Udeliv

Opskriften på en rigtig god seneskedehindebetændelse

Opskriften på en rigtig god seneskedehindebetændelse:

Du tager et par gamle kurvemøbler som vejret har gjort rigtig godt triste – en sofa og 2 lænestole, 15 dåser (!) spraymaling – i dette tilfælde sort (farven er underordnet – betændelsen lurer (måske) uanset hvilken farve du vælger !)

Du spraymaler så jævnt fordelt over dagen i samlet 5 timer. Mine fik 4 lag og vupti, så kan du risikere, at du udover at få nogle super flotte (nye) møbler for 600,- kr, at du som bonus måske også får en slem gang seneskedehindebetændelse, som gør, at man som ekstra bonus får en fin hvid skinne på hånden, og som gør alting fuldstændig besværligt og nu har boet på mig i knap 1 uge.

Hånden skal holdes i ro (!!) – og det er da nemt når man maler, laver smykker m.v med netop den hånd !. Men så må venstre hånd jo i brug og da det også gør ondt at lave blogindlæg, da de normalt skrives med højre hånd, ja så tager det lidt længere tid, da de p.t. laves med venstre, men stædig…..mig ??….njaaa det ligger ikke til mig.

Du får her lidt førbilleder af et par triste kurvemøbler og en røvsyg terrasse, mens den er ved at blive gjort forårsklar. Efterbilleder får du, når vejret igen er lidt mere solrigt og når alle krukker er fyldt med fest og farver.

Burde jeg holde hånden i ro idag ? Jep

Gør jeg det så ? ……. hmmm, det vil klart være at foretrække.

Havde det været smartere at male dem med maling og pensel istedet for hvad der endte med 15 dåser spraymaling ?. Dét havde det nok.

Må du få en dejlig dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

10 Kommentarer

 • Svar Kreativista i Boligrum 13/04/2011 kl. 12:57

  Det lyder ikek rart – håber snart du er på højkant igen 🙂 Sikke et fint nyt layout du har fået lavet her på din blog, må man spørger om fifs?

 • Svar anette lyskjær 13/04/2011 kl. 17:31

  Av, av, av si’r jeg bare, og tænker på min egen højre, der lider samme skæbne….nu på fjerde mdr.
  Gør ikke samme (utålmodige) dumhed som mig, men hold den i ro. God bedring, Bettina.

 • Svar Bettina Holst 13/04/2011 kl. 17:32

  Næ det er lidt træls…tak for komplimenten… og ja spørg endelig bare løs 🙂 Noget specielt du vil vide ?

 • Svar Bettina Holst 13/04/2011 kl. 17:54

  Åhh nej Anette. Også dig ?. Hold da op vi kører da næsten i samme spor hele tiden hva´ 🙂

  Jeg forsøøøger, men det er så svært. Og jeg har så mange ideer til malerierne og smykker og det hele må vente. Hmrff… øv…

 • Svar Kreativista i Boligrum 13/04/2011 kl. 19:23

  Hvordan har du fået alle de billeder vedhæftet i hovedet? Jeg kan kun vedhæfte et billede, og det ene billede er bare lille bitte mini. Umm. Mon du har gode råd?

 • Svar demie 14/04/2011 kl. 06:39

  God bedring da! Stolene ble fine…
  Jeg er ofte innom. Liker bloggen din : )

 • Svar Bettina Holst 14/04/2011 kl. 15:07

  Kreativista: Jeg har lavet billederne som banner i Photoshop, så det er derfor ét billede, der er indsat på bloggen. Spørg endelig hvis det ikke besvarer helt 🙂

  Demie: Tak :-)… jeg håber dæleme ikke det skal stå på særlig længe…..Billederne af kurvemøbler er faktisk før-billeder. De er nu sorte og jeg skal nok vise dem på bloggen snart…og så tusind tak fordi du og alle jer andre gider kigger med 🙂

 • Svar demie 15/04/2011 kl. 06:08

  oi… jeg burde skjønne det… skal skylde på mitt dårlig dansk ; )

 • Svar Bettina Holst 15/04/2011 kl. 08:08

  Det er da helt ok Demie :-). Ja sproget kan nemlig godt skabe problemer. Jeg har det også sådan 🙂

 • Svar Åhh hvor ville mit kreative liv være nemmere... - Bettina Holst Blog 08/04/2015 kl. 09:08

  […] Tænk hvis jeg havde haft en lignede bandit dengang. Hvis ikke du har den fjerneste anelse om hvad jeg snakker om, så kan du læse indlægget fra dengang, hvor jeg giver dig opskriften på en rigtig god seneskedehindebetændelse. […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.