Rodekassen

Nyt udseende på bloggen

Kære alle

Bloggen har i 3 dage været lukket helt ned, da jeg sammen med min ældste søn har knoklet med at give bloggen en gevaldig make-over.

Jeg er stadig ved at rydde op i mange af indlæggene (så hvis du oplever, at et indlæg ikke har et “indlednings”billede er det fordi jeg endnu ikke er nået til det pågældende indlæg).

Jeg har lavet en del nye kategorier og fjernet andre. Hvis du oplever, at der ikke er indlæg  i en kategori (se øverste bjælke), er det igen fordi jeg endnu ikke er nået dertil, men de næste mange dage, vil jeg knokle videre og satser på, at have været alle indlæg igennem i slutningen af næste uge.

Da det er søndag, ville det under normale omstændigheder have betyder, at jeg ville have haft udgivet et “kreativ søndag” indlæg. Ideen er sådan set lavet og fotograferet, men mit kamera kabel er pist forsvundet, så jeg kommer til at springe denne søndag over.

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

9 Kommentarer

 • Svar Patrick 01/02/2015 kl. 21:58

  Men den blev flot siden <3 😛

 • Svar Helena 01/02/2015 kl. 22:44

  Kunne nu bedre lide det andet, men hver sin smag 🙂

  • Svar bettinaholst 02/02/2015 kl. 13:49

   Jeg var som sådan glad nok for den men jeg synes jeg manglede et bedre overblik over indlæggene. Nu kan man se hele 10 indlæg af gangen og vælge i dem man vil læse. Før skulle man scrolle ned og ned og ned og måske igennem nogle indlæg man ikke lige gad. Nu er der bedre overblik synes jeg, men tak for input. Jeg er slet ikke i tvivl om at nogle vil juble og andre kunne bedre lide det gamle, men jeg satser på, at når man har vænnet sig til det nye, så ser man at den nemmere at navigere rundt i 🙂

 • Svar Pernille 02/02/2015 kl. 07:07

  Det ser rigtig godt ud! Rigtig flot stil.
  Det eneste der er lidt en skam, er at der ikke længere er billeder i dit rss-feed. Det kan du bl.a. også se på din blogs bloglovin-side, som ikke har billeder ved de seneste indlæg.

  • Svar bettinaholst 02/02/2015 kl. 13:50

   Tak Pernille, det havde vi slet ikke opdaget – tænkte nok at det hele ikke gik som smurt. Jeg har sat min søn på sagen og forhåbentlig kommer det til at virke som det plejer inden længe igen ! 🙂

  • Svar Patrick 03/02/2015 kl. 19:26

   Hermed fixet! RSS feed har nu billeder igen, tak for heads-up!

 • Svar Jette 25/02/2015 kl. 23:02

  Findes der en mulighed, så man kan se bloggen helt klassisk hvor man bare ruller deruda’?
  Jeg synes det er lidt frustrerende at man skal klikke efter hver eneste indlæg ; )

  • Svar bettinaholst 26/02/2015 kl. 12:22

   Desværre ikke. Ked af at du synes det er frustrerende. Jeg synes selv det giver et bedre overblik over de indlæg man vil læse og dem man vil skippe over 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.