Nyt sofabord efter 15 år
Indretning, Inspiration, Kom indenfor, Køkkenet

Nyt spisebord efter 15 år

Vi er gået fra et hvidmalet træ spisebord til et mørkt keramisk.

Og jeg er v.i.l.d med det.

Udover at det er flot, så er det også super praktisk og eddersmart med den indbyggede funktion, så man kan udvide bordet med et snuptag. Skidesmart altså.

Og hvor tit finder man noget som er både flot og praktisk på én gang?

Toppen er som nævnt keramisk, hvilket betyder, at man kan droppe sine bordskånere og sætte de varme gryder, fade m.v. direkte på, hvis man hr lyst til dette. Det ridser heller ikke, så super velegnet til børnefamilier.

Lyder jeg begejstret?

Det er jeg.

Meget.

Jeg forelskede mig i bordet som hedder Madrid hos Sitn’Sleep i Herlev for et par måneder siden – og nu står det simpelthen på matriklen – sponsoreret af Sitn’Sleep som jeg har indgået et samarbejde med. Jah lucky me.

Vores gamle bord nåede, at runde de 15 år og da det intet fejler og ældste sønnike og fruen manglede et større bord, så røg det videre til dem. Win win.

Det jeg var kørt lidt surt i med det bord, var tillægspladerne. Store, tunge og klodsede og så stod de og optog en del plads i bryggerset, når vi ikke brugte dem. Så de var faktisk lidt til daglig gene.

Men det er fortid, for vores nye bord har som sagt indbygget udvidelses funktion. Har ikke lige styr på hvor mange gange jeg har testet den funktion af (hehehe) – nåhh ja men lidt legebarn er man vel.

Men kom nu med indenfor og se det:

Nåhm nu har jeg jo nævnt et par gange den der megasmarte udvidelses funktion, der er gemt, så derfor snuppede jeg lige et par billeder, så du bedre kan forestille dig hvad det er jeg skriver om.

Så her kommer lige et par billeder af funktionen:

Det sidste billede er hvor bordet er slået ud. Når det ikke er slået ud er der plads til 4 personer på hver side og 1 i hver ende – altså 6 personer. Når det er slået ud er der plads til 10 personer medmindre du har store spisebordsstole med armlæn.

Jeg har tidligere skrevet om Sitn’Sleep og har du ikke været forbi en af deres fysiske butikker, så burde du prøve det. De har så mange fine ting og deres priser er for alle. Virkelig. Nogle af deres møbler kan du også finde på www.sitnsleep.dk.

Nysgerrig på hvor nogle af de andre ting er fra, så spørger du bare ikke?…

Ha’ en skøn dag!

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Indlægget er sponsoreret – du kan læse om min reklamepolitik her.

 

 

 

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen