Design, Inspiration, Kontoret

Noget om blyanter og notesbøger

Der er nok ikke mange der ikke kender til Søstrene Grene. Igår lancerede de deres “skolestartspakke”. De er tidlig ude. De fleste har jo først lige netop taget hul på skolesommerferien. Men tidspunktet passede mig fint. Det kan du læse mere om længere nede i indlægget. Først får du lige nogle dejlige inspirations billeder:

Blog Bettina Holst Søstrene Grene 1

Blog Bettina Holst Søstrene Grene 3

Blog Bettina Holst Søstrene Grene 8

Blog Bettina Holst Søstrene Grene 7

Blog Bettina Holst Søstrene Grene

Grunden til at tidspunktet passer mig fint er, at jeg netop står og skal på mit første højskoleophold om 1 uge, hvor jeg skal lære at arbejde med keramik. Jeg glæder mig crazy meget. Jeg har så mange ideer til hvad jeg skal lære at lave. Jeg har aldrig været på højskole (dog er tanken om at synge højskolesange hver morgen….nej, det er slet ikke mig, så der hopper jeg bare direkte videre til de kreative værksteder). Jeg skal afsted i hele 2 uger. Gosh. Dét bliver så fedt.

Og inden jeg skal til Jylland er der en del forarbejde; bla. indebærer det, at jeg skal have en masse skitser, tegninger m.v. klar. Og der kommer Søstrene Grene ind i billedet. Jeg har ikke haft et penalhus siden jeg gik ud af skolen for….ca. 10 år siden…*host*…give and take.

Det har jeg nu. Og fine nye blyanter. Allerede spidset. Og viskelæder og notesbøger i massevis er også erhvervet. Så jeg er klar. Det betyder måske også, at der ikke kommer indlæg hver dag i uge 28 og 29. Men vi får se.

Ha´ en skøn fredag !

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

5 Kommentarer

 • Svar Helle - garnkoglen 27/06/2014 kl. 12:07

  Hvor lyder det fedt (og spændende) med sådan en tur på højskole. Håber du får drøn-meget ud af det. 🙂

  Jeg synes så det er voldhyggeligt med sådan en fælles morgensang, hvis altså folk tør synge og det ikke er det der pinlige mimeri.. OG hvis det er en glad alm sang uden politiske eller religiøse undertoner.
  meeeeeeeen.. der er man jo så forskellig og synes da det er fint, hvis du undviger, når det ikke er dig – så spilder du heller ikke din kreative energi 😉

  Rigtig god tur og god fornøjelse!! :-))

  • Svar bettinaholst 27/06/2014 kl. 12:36

   Tror bare at det er mine indre fordomme, der lever i bedste velgående. Måske viser det sig at være okay hyggeligt. Men umiddelbart er det ikke mig. Jeg vil bare forbyde mig i det kreative i så mange af døgnets timer som det overhovedet er muligt. Tak Helle, tror det bliver godt 🙂

 • Svar Anne Folehave 27/06/2014 kl. 18:38

  Højskole liv er så dejligt. Jeg har igennem mang år, undervist på sommer kurser på højskoler. Det er så inspirerende. Ikke mindst hvis der er nogle gode morgensamlinger, der kan man ofte få indsigt i ting man intet aner om. Højskole sangbogen burde være obligatorisk i folkeskolen. Den er fuld af gode sange, som giver en positiv energi. God energi at arbejde og skabe på.
  Jeg håber at du giver både morgensamling og sang en chance. Rigtig god fornøjelse. En anelse misundelig, er jeg helt ærligt.

  • Svar bettinaholst 28/06/2014 kl. 10:42

   Jeg er meget spændt på det og glæder mig voldsomt. Jeg giver det hele en chance. Jeg har et meget åbent sind og alt skal prøves. Man kan jo ikke udtale sig før man har prøvet tingene, så det vil jeg heller ikke gøre, men kan godt mærke jeg har nogle forestillinger om at det måske ikke er mig, men prøves det bliver det 🙂

   Og tak kære Anne, jeg håber at kunne levere “live” stemningsbilleder derfra 🙂

 • Svar L'ufficio in casa, sette consigli utili - Design, Gushmag 28/01/2015 kl. 03:31

  […] credits […]

 • Smid mig en Hilsen