Indretning, Inspiration, Udeliv

Mangler du ideer til haven/altanen ?

Source

Source

Source

Source

Source

Vi har i 9 måneder brugt al vores energi på at sætte huset i stand og med at opbygge et atelier til mig. Nu er vejret endelig til, at vi kan komme i haven og se den ordentlig an. Så igår gik vi igang med den helt store oprydning.

Bl.a lå der en monsterstor bunke jord/sten som vi (læs et par mænd) gravede ud af atelieret inden, der kunne etableres gulvvarme. ½ meter ned blev dengang gravet væk på et 60 kvm stort areal. Dét var mange mange læs, der blev kørt væk igår af manden og de 2 ældste drenge. Kæmpe kæmpe arbejde og jeg er sikker på, at de kan mærke, at de har både arme og ryg idag.

Men nu er møgbunken væk og vi kan begynde at opbygge et bålsted, som stedet der er tiltænkt. Idag står den på endnu mere oprydning inden al det sjove, kan begynde med at plante og indrette haven. Der vil være projekter til et par somre tro jeg. Vi har 2400 kvm at boltre os på. Manden og jeg.

Jow jow her kan vi svinge med armene.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

8 Kommentarer

 • Svar Bente Holst 10/05/2013 kl. 16:24

  Tak for kigget af dine flotte fotos. Glæder mig til at følge dig 🙂

 • Svar mig & ipsen 10/05/2013 kl. 19:11

  jeg er sikker på haven og bålpladsen bliver rigtig hyggelig, men føj da et arbejde at få kørt alt det jord væk, smutter nu nysgerrigt ind på instragram ,,,,,rigtig god week- end ❤

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 10/05/2013 kl. 19:32

   Tak Jonna, der er lidt vej endnu, men det skal nok blive godt. På et tidspunkt :-).

   Ja det meste stammer fra udgravningen fra atelieret, men puhhh det er vildt så meget vi har kørt væk fra grunden af både byggeaffald og haveaffald; træer, buske m.v. Glæder mig til at vi skal indrette haven :-). Ja på Instagram er jeg noooget mere aktiv, så der kan man følge med løbende ::-))

 • Svar mig & ipsen 10/05/2013 kl. 19:11

  jeg er sikker på haven og bålpladsen bliver rigtig hyggelig, men føj da et arbejde at få kørt alt det jord væk, smutter nu nysgerrigt ind på instragram ,,,,,rigtig god week- end ❤

 • Svar mig & ipsen 10/05/2013 kl. 19:11

  jeg er sikker på haven og bålpladsen bliver rigtig hyggelig, men føj da et arbejde at få kørt alt det jord væk, smutter nu nysgerrigt ind på instragram ,,,,,rigtig god week- end ❤

 • Svar mig & ipsen 10/05/2013 kl. 19:11

  jeg er sikker på haven og bålpladsen bliver rigtig hyggelig, men føj da et arbejde at få kørt alt det jord væk, smutter nu nysgerrigt ind på instragram ,,,,,rigtig god week- end ❤

 • Svar Altan inspiration og noget om mit liv som enlig mor 26/04/2015 kl. 10:02

  […] Jeg håber du kunne li´den inspiration jeg idag har fundet frem ?. Mange af ideer kan jo sagtens overføres til en terrasse. Synes du der var for lidt inspiration idag, så se f.eks. også dette gamle indlæg, hvor der er inspiration til både haven og altanen. […]

 • Smid mig en Hilsen