Smykker

Mange kasketter på

Det synes jeg at jeg har. Måske også lidt for mange.

Som mange af jer (forhåbentlig) ved, så ernærer jeg mig mest som selvstændig billedkunstner og afholder male workshops i mit atelier. Det er jeg helt tilfreds med.

Jeg bruger også rigtig meget tid på at blogge og skrive indlæg. Det er jeg også helt tilfreds med.

Et par stykker har sagt til mig de 5 år jeg har været selvstændig, at jeg er heldig fordi jeg går hjemme.

What ?!

Jeg bliver mega ked af det når jeg hører det. De siger det dog kun 1 gang, for så får de læst og påskrevet om hvad det egentlig er jeg går og laver. Altså med et sødt smil på læben. Jeg er ikke så slem som det lyder tøhøø. Jeg er min egen chef ja. Jeg arbejder hjemmefra ja. Og det er fedt, men også hårdt på mange måder.

Jeg har dog ingen ansatte, så det er mig, der besvarer mails (og i perioder får jeg mange fra f.eks. firmaer, der gerne vil omtales på bloggen eller sponsorere en Give-away), det er også mig, der bogfører bilag (gab), udtænker nye ideer, trasker nettet tyndt for billeder og inspiration til blogindlæg, skriver blogindlæggene, laver SEO optimering af indlæggene, er fotograf (gøres ikke bare med et enkelt knips), redigerer billederne i Photoshop, lægger billederne op på mine hjemmesider og vedligeholder mine webshops, bestiller nye materialer og varer (sælger lidt når jeg har maleworkshops), jeg er min egen marketingschef (der er kun mig til at reklamere for…nåh ja mig), jeg sørger for at mine profiler på både Facebook og Instagram er opdateret og ikke går i stå (man bliver jo hurtigt glemt i denne store verden).

Nåhh ja og så er det jo ligesom også mig, der skal producere mine egne produkter.

Går hjemme og hygger mig ?? – næppe. Men jeg a.r.b.e.j.d.e.r hjemmefra. Og jeg hygger mig som regel med det. Ja 🙂

For udover ovennævnte så har jeg også lige en smykkewebshop.

Krokade øreringe collage

Den har der ulykkeligvis bare ikke være ret meget tid til gennem det sidste år, så jeg har længe gået og mærket efter om jeg skulle lukke den helt ned. Jeg synes ikke jeg er 100% nogen steder. Det er stressende.

Der sker bare det, at hver gang jeg overhovedet tænker tanken om at lukke den del ned, så får jeg helt ondt i maven, for jeg elsker at lave smykker. Jeg har derfor besluttet, at give smykkerne et nyt skud energi. Jeg har ryddet bordet.

Kort og godt. Jeg har givet en veninde en masse gamle designs med på hendes arbejde og håber hun kan sælge dem (alle). De er sat uhyggeligt langt ned. Jeg skal bare videre. Nu.

Klaret hjernen. Have gjort plads til nye ideer. Jeg kan ikke give slip på det at lave smykker. Det ville være som at rive en arm af. Nu ønsker jeg mig så bare 8 timer mere i døgnet i fødselsdagsgave, nu hvor den beslutning er taget. Eller også må jeg bare blive bedre til at prioritere min tid. Ved dog ikke lige hvordan.

Mange af smykkerne på min smykkewebshop www.krokade.dk har jeg også sat ned.

Kunne du ikke tænke dig, at få et helt unikt smykke som ingen andre har – på udsalg ?. Jeg skal nok lægge dem i de meget fine sorte smykkeæsker jeg har fået lavet ude i byen. Med eget logo und alles 🙂

Jeg laver kun 1 af hver smykke.

Uanset om det er øreringe, halskæder, armbånd eller ringe. Det vil jeg også gøre i fremtiden. Det der med at masseproducere det samme, gider jeg bare ikke. Så når du køber et smykke af mig er du den eneste, der har det.

Krokade øreringe collage 1

Alle øreringene f.eks. er sat ned med mellem 100-200 kr. 

Selvom jeg har oprydningsudsalg, så er der stadig gratis fragt (altid).

Jeg håber, jeg kan få det hele til at gå op i en højere enhed.

Jeg er også begyndt at tegne på porcelæn igen på bestilling. Jeg vil gerne igang med at tegne på papir, lave print af nogle af mine tegninger, jeg drømmer om en dag at skrive en bog, jeg har en super fed idé til nogle saml-selv-på-forskellige-måder lysestager jeg kunne tænke mig at få produceret… og toiletrulle holdere i træ og….og….

Stop nu Bettina.

Okay. Kig endelig fordi www.krokade.dk og se om ikke jeg kan friste dig med et unikt smykke 🙂

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Britta Storm 19/05/2015 kl. 22:01

  Åh hvor jeg dog kender det! Jeg har simpelthen pakket alt mit stof og alle mine smykketing væk! Det står på loftet nu, for der stresser det mig ikke (ret meget).
  Nu strikker jeg “kun” – og tager ikke imod bestillinger.
  Jeg skal koncentrere mig om at gå i skole lige nu og så må alt det kreative komme når jeg er færdiguddannet til september næste år.

  • Svar bettinaholst 19/05/2015 kl. 22:35

   Ja man bliver let lidt kuldret og det kan også være frustrerende mange gange. Jeg fortryder dog ikke at jeg blev selvstændig, men alle de ideer – puhh de kan tage pusten fra en 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.