Boliger, Indretning

Lækker lille lejlighed på 50 kvm

Lækker lille lejlighed på 50 kvm.

I dette indlæg om små hjem mange ideer, lovede jeg dig, at vise denne lille bolig hjem, som er virkelig lækkert og lyst indrettet. Her er jeg sikker på, at du ville kunne håndplukke et par ideer – uanset om du bor småt eller stort.

Det er ingen hemmelighed at jeg er vild med indbyggede reoler. Vi har jo selv en, som de forrige ejere har fået bygget over vores terrassedør.

Og.jeg.elsker.den !

Det er en super god måde, at udnytte en væg på. Se selv hvad den gør ved denne lille bolig. Der er plads til så meget i sådan en reol, så jeg kan virkelig anbefale en indbygget reol. At den så også hygger sindsygt meget, gør jo bare det hele så meget bedre.

Jeg er pjattet med denne bolig og specielt deres reol. Selv sofaen er special bygget til rummet.

Og tjek lige hvad de har bag døren. En lille garderobe. Virkelig godt tænkt. Det hele !

Kom med indenfor:

Blog Bettina Holst small apartment lille lejlighed inspiration 2

Store dejlige og lyse vinduer gør selvfølgelig rigtig meget for indretningen. Små rum skal altså have så meget lys som muligt. Rigtig smart også at male gulvet hvidt. Vi malede selv vores parketgulve sidste sommer og jeg har ikke fortrudt ét eneste sekund. Det er helt vildt hvad det har givet af ekstra lys til vores køkken og stue.

Blog Bettina Holst small apartment lille lejlighed inspiration 3

Køkkenet virker kæmpestort fordi man har udnytte lofthøjden maksimalt. Det er ikke skabsplads man mangler i dette køkken. Selv vinen har man gjort plads til på en genial måde. Flot, flot, flot, hvis du spørg mig.

Kan du mærke, at jeg er ret begejstret for denne bolig ? !

Blog Bettina Holst small apartment lille lejlighed inspiration 4

Blog Bettina Holst small apartment lille lejlighed inspiration 5

Blog Bettina Holst small apartment lille lejlighed inspiration 6

Blog Bettina Holst small apartment lille lejlighed inspiration 7

Blog Bettina Holst small apartment lille lejlighed inspiration 8

Blog Bettina Holst small apartment lille lejlighed inspiration 9

Blog Bettina Holst small apartment lille lejlighed inspiration 10

Blog Bettina Holst small apartment lille lejlighed inspiration 11

Blog Bettina Holst small apartment lille lejlighed inspiration 12

Blog Bettina Holst small apartment lille lejlighed inspiration 13Source

Et hjem fuld af fantastisk gode og kreative løsninger. Jeg håber du ligesom mig blev i godt humør af denne lækre lille bolig?

Og ikke mindst inspireret?

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

11 Kommentarer

 • Svar Charlotte Rasmussen 18/10/2014 kl. 17:45

  Du er så god til at finde de bedste og kreative boliger frem

 • Svar Maria 18/10/2014 kl. 19:27

  Endnu en dejlig og lys lille lejlighed med mange gode løsninger jeg kan bruge:-)

  God weekend fra Maria
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/10/halloween-mandagsmani.html

 • Svar My 18/10/2014 kl. 21:22

  Hvor er det en fed lejlighed, men hvor i alverden var soveværelset henne 😉

  • Svar bettinaholst 22/10/2014 kl. 12:37

   Jeg tror at det er soveværelset der måske gemmer sig bag døren, hvor garderoben også er (?)

 • Svar Truc//petittruc1981 19/10/2014 kl. 21:58

  Lå sengen over “walkin” skabet? Men det hjælper også på de få kvm at der er højt til loftet så det ikke bliver så presset 😉

  • Svar bettinaholst 21/10/2014 kl. 19:12

   Ja lofthøjden hjælper meget på det. Idet hele taget er det en god ide at udnytte loftshøjden, når man bor småt 🙂

 • Svar Eva 11/10/2015 kl. 20:06

  Det er så svært at bruge til noget når de fleste små lejelejligheder i København ikke har de lækre lyse gulve. Vores lejlighed har gulve i denne farve: http://virk-info.dk/wp-content/uploads/2015/03/vores-gulv.jpg blot ikke så smukt polerede, og da ejendomme kun går med til at renovere dem når nye flytter ind, er der ikke meget at stille op, øv.

  • Svar bettinaholst 12/10/2015 kl. 11:01

   Ja det er lidt øv med en lejebolig, hvor man ikke bare kan gøre hvad man vil. Kan godt se at det gulv du viser sluger voldsomt meget lys 🙁

 • Svar Gitte Brøndum 15/02/2016 kl. 21:40

  Hej Bettina

  Lækker lille lejlighed??. Jeg er netop flyttet ind i en lille lejlighed på 55 kvm på Østerbro, der er blevet malet og alt el er udskiftet.
  Jeg har mine møbler med, men mangler rådgivning om nye lamper, spisebord, sofabord, indretning af gang og små detaljer som passer til denne lejlighed. Har du lyst at kigge forbi?

  • Svar bettinaholst 16/02/2016 kl. 11:31

   Kære Gitte

   Stort tillykke med din nye lejlighed :-). Altså det er bestemt ikke fordi jeg ikke vil og tak fordi du vil tiltro mig opgaven. Jeg har jo gjort det en del gange efterhånden, men jeg har simpelthen valgt at prioritere det fra og koncentrere mig primært om min undervisning, kunst, bloggen og andre projekter (indlæg for nogle andre firmaer), så hvor end jeg gerne ville er tiden bare ikke tid det, desværre. Som det er nu har jeg alt for meget at lave til også at presse indretningsopgaver ind 🙁

   Kh

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.