Design, Indretning, Inspiration

Kryds og bolle i indretningen

Kryds og bolle i indretningen.

Og inden du tænker…”æhhh et Kryds og Bolle spil ?”så kig med her, for det er faktisk ikke helt som det plejer at være. Designeren Charlotte Kastrup har nemlig designet det, så det er en del af indretningen.

Jeg synes ideen er vildt fed.

Men Charlotte har brug for hjælp, så hun kan få en ordentlig produktion igang og derfor har jeg sagt ja til at hjælpe hende. Synes det er super vigtigt, at støtte op om de små iværksættere/firmaer.

Du får Charlotte`s egen historie her:

Jeg fik ideen smidt i hovedet, som lynet fra en klar himmel for ca. 2 1/2 år siden. Jeg syntes selv ideen var kanon og nu vil jeg se om Kryds og Bolle spillet kan bringe leg, sjov og nærvær frem.  Livet er en fantastisk gave både på godt og ondt – den, der kan finde smilet og legebarnet frem, har det helt sikkert meget lettere i livet !. Kryds og Bolle er det første rigtige kommercielle design jeg har lavet og derfor vælger jeg nu at gå på Kickstarter, så jeg kan skaffe midler til at sætte et ordentligt produktionshjul igang.

Følg mig på mit Kickstarter projekt og spar helt op til 35% på Kryds & Bolle, hvor der er graveret en personlig hilsen, som tak for støtten. Dette er en af mine drømme –  hvis du også savner mere smil og leg i hverdagen, så hjælp mig med at virkeliggøre den

Hvad er Kickstarter tænker du måske ?

Kickstarter er en crowdfunding side i USA, hvor man kan søge backere (købere) til at støtte sit projekt. Disse backers får ofte en stor fordel ved køb på sådan en kampagne – som tak for hjælpen. Backerne kommer fra hele verden og Kickstarter har hjulpet flere danske iværksætter med at få deres drøm virkeliggjort.

Se den fine lille teaser video:

 

Tic Tac Toe – som på dansk altså hedder “Kryds og Bolle” blev opfundet af A.S Douglas i 1952. Det er et af verdens mest spillede spil og nu har designeren Charlotte Kastrup altså valgt at tage spillet til nye højder. Synes simpelthen at det er genialt at tænke spil ind på den måde i indretningen.

Jeg er absolut fan.

Jeg får mange henvendelser fra folk, der vil have mig til at omtale deres ting. Mange vælger jeg fra. Charlotte vandt mig, da hun fortalte, at hun ikke kunne gå forbi en legeplads uden hun havde prøvet gyngen først. Legebarnet i hende er intakt. Sådan en person kan man da for pokker kun synes godt om.

Jeg har det på præcis samme måde. Selvom man er lyvogtyve år x 2 er det stadig skide skægt at gynge !

Kryds og Bolle fra Kastrup design fås i flere størrelser. Tic Tac Toe – du kan se dem her.

Vil du være med til at støtte Charlotte projekt, så tilmeld dig hendes nyhedsbrev på kickstarter her

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

5 Kommentarer

 • Svar Malene Pedersen 19/01/2017 kl. 11:01

  Jeg har længe overvejet at lave et væghængt skakspil… men en lille indikator på, hvis tur det er.. Så kan man lige lave sit træk, når man går forbi.

  • Svar bettinaholst 19/01/2017 kl. 20:38

   Ja det kan man også – jeg har aldrig spillet skak, men Kryds og Bolle kan jeg i hvert fald godt finde ud af 😉

 • Svar Vi spiller kryds og bolle - Bettina Holst Blog 16/02/2017 kl. 16:17

  […] du kan huske, at jeg for ikke så længe siden skrev om netop det her kryds og bolle spil designet af Charlotte Kastrup fra http://www.kastrupdesign.dk […]

 • Svar Anna 21/02/2017 kl. 10:59

  Super fed hylde til sko! Sådan en må jeg have! Hvor har du købt den?

  Hilsen Anna 🙂

  • Svar bettinaholst 23/02/2017 kl. 13:49

   Hej Anna

   Billederne er desværre ikke fra mit eget hjem – jeg måtte lige undersøge det nærmere og har svaret til dig nu – de er fra et firma der hedder: Flashup 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen