Boliger, Indretning, Inspiration, Julerier

Inspirerende julebolig no. 5

Skulle vi ikke lige snuppe et virtuelt hjemmebesøg hos endnu en familie, der gerne viser hvordan de har pyntet op til jul ?

De bor meget anderledes end jeg selv gør, men denne familie og jeg er ret enige i at være glade for de mørke vægge, idet vi jo herhjemme også har både sorte (tavlelak) vægge og den dybblå (på vores kontor). Der er masser af inspiration at plukke af, uanset om du er til hele stilen eller bare små dele derfra:

Blog Bettina Holst julebolig 2

Blog Bettina Holst julebolig 3

Jeg synes det er et spændende og meget personligt hjem og jeg ville elske bare at gå rundt og kigge mig omkring. Bagefter ville jeg smide mig i sofaen med en kop varm cacao med flødeskum og sidde og suge til mig af stemningen…

Blog Bettina Holst julebolig 4

Blog Bettina Holst julebolig 5

Blog Bettina Holst julebolig 6

Blog Bettina Holst julebolig 7

Blog Bettina Holst julebolig 8

Blog Bettina Holst julebolig 9

Blog Bettina Holst julebolig 10

Blog Bettina Holst julebolig 11

Blog Bettina Holst julebolig 12

Selv nissevæggen (den røde) spiller bare i dette hjem. Hva´ så – blev du inspireret af denne julebolig – på den ene eller anden måde ??.

Idag får vi besøg af den allernærmeste familie hvor vi i eftermiddag skal julehygge. Jeg brugte 5 timer igår i køkkenet med at lave havregrynskugler (de slemme), dadelkugler og rugbrødskugler (ja…dem havde jeg heller ikke hørt om før og ej heller prøvet). Bagte også fedtfattige chokolade biscotti (og kom til at prøvesmage lige i overkanten af hvad der var planlagt, men hey shit happens..). Der var så lige en rest chokolade tilbage, som blev forvandlet til mandel/peanut/chokolade konfekt.

Var en kende træ,t da jeg smed mig på sofaen kl. 20.30, efter den sidste skål var vasket af (læs: sat i opvaskemaskinen).

Idag bliver der så bagt brownies, der skal skæres og pyntes som juletræer og så nupper jeg også lige en omgang æble- og kanelmuffins (sukkerfri). Og ingen julehygge uden æbleskiver og glögg.

Fik jeg nævnt, at vi bliver 7 ??

Total overkill, men jeg gir den max. gas – bare fordi det er sjovt nogen gange at overdrive.

Ha´ en skøn lørdag !

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.