Diy, Julerier, Kreative ideer, Mine projekter

Inspiration til kalendergaver

Inspiration til kalendergaver

Selvom vi kun skriver den 11.11. er julen altså snart lige rundt om hjørnet og endnu tættere på hvis du skal give kalendergaver, så derfor tænkte jeg, at det var oplagt at vise lidt inspiration til hvordan du kan servere dem.

Selv har jeg gennem de sidste 25 år hvert år givet min gamle mormor kalendergaver (og ungerne da de boede hjemme). Min mand får også (igen) og i år har han valgt, at få advents gaver fremfor 1 kalendergave hver dag. Det er absolut ikke dyre ting og allerhøjst får han samlet får 200 kr. Det er jo bare for hyggen´s skyld og det løber trods alt hurtigt op med alle de andre ting julen også rummer.

Min mormor, som i år bliver 90 år, får for første gang også adventsgaver. Jeg har simpelthen ikke længere fantasi til at købe 24 forskellige gaver til hende. Hun er svækket og er begyndt ikke at ville spise og drikke, så den tid hvor man kunne købe julepynt, kanel, lys, servietter er slut. Jeg har i år bare købt julesmåkager, chokolade m.v.  – uden at vide om hun egentlig selv får glæde af det.

Nåhm.

Her er en anden idé – også en af mine egne (sidste år lavede jeg nemlig et juletræ i maskingtape). Gaverne på billedet var dog min mormor’s. Efterfølgende hang jeg 24 pakker op til Thomas men af uransaglige årsager, har jeg ingen billeder af det.

Blog Bettina Holst kalendergave inspiration 1

Blog Bettina Holst julekalender ideer 2

Jeg har endnu ikke besluttet mig for hvordan jeg vil give ham adventsgaverne endnu.

Måske får han bare stukket 1 pakke i hånden hver søndag.

Men uanset hvad så kommer der lidt flere ideer til kalendergaver, hvis du synes det både er sjovt og hyggeligt at servere dem lidt kreativt:

Blog Bettina Holst julekalender ideer 3Source

Blog Bettina Holst julekalender ideer 4Source 

Jeg har også de forrige år lavet indlæg med samme tema, så du kan se flere jule kalendergave ideer her og her

Skal du give kalender- eller adventsgaver i år?

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Camilla 11/11/2014 kl. 17:28

  Sikke en masse fine forslag! Især er jeg begejstret for juletræet nederst ♥

  Herhjemme kører vi den meget klassiske udgave med en broderet kalender – men det er også fordi jeg er eller andet sted er ret glad for broderi, men kan alligevel næsten kun få mig til at bruge det til jul 🙂

  • Svar bettinaholst 12/11/2014 kl. 17:32

   Jeg tror faktisk aldrig jeg har haft en broderet julekalender selv, men kender dem udemærket. Tit går de jo i arv og mere personligt bliver det ikke med sådan en kalender 🙂

 • Svar Heidi 11/11/2014 kl. 20:10

  Det er nogle helt vildt flotte eksemplarer, men de virker kun til de modtagere, der kan administrere så mange pakker på én gang!
  Den anden slags modtagere, såsom mine, må have én pakke ad gangen……….

  • Svar bettinaholst 12/11/2014 kl. 17:33

   Ja for søren det har du ret i. Mindre børn ville det næste være en plage for. Jeg så en opdatering forleden på Facebook, hvor en havde skrevet at hun havde fejlvurderet sit barn, for julekalenderen blev plyndret 10 minutter efter hun havde foræret til ham 😉

 • Svar DIY Interactive advent calendar - Little Piece Of Me 12/12/2015 kl. 18:21

  […] Image credit […]

 • Svar Inspirerende julebolig 25/09/2018 kl. 08:00

  […] Hvis du er ny læser her på bloggen og ikke har set mit juletræ af maskingtape som jeg lavede både sidste- og forrige år, så kan du bla. se det i de…. […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.