Indretning, Inspiration, Soveværelset

Inspiration – soveværelset vol. 1

Inspiration – soveværelset vol. 1.

Der har de sidste mange uger været mini følgeton`er med inspiration til bla. kontoret, køkkenet og børneværelset. Idag er vi så nået til soveværelset, hvor du også får en masse inspiration. Der er ialt 3 indlæg klar til dig.

Mange nedprioriterer soveværelset. Ofte er det et af de sidste rum der indrettes. For mig er det så absolut et af de allervigtigste rum. Det er jo trods alt et af de rum vi opholder os mest i. Også selvom det ikke er med åbne øjne. Det er vigtigt for min søvn, at jeg kan sove i rolige og afslappende omgivelser, så derfor indretter jeg selv altid uden for meget nips og himstragims.

Mit soveværelse skal være blidt, blødt og varmt – gerne med en hotelstemning, men som altid herhjemme; uden at det koster ret meget.

Lidt a la nedenstående inspiration:

Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 2  Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 4 Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 5 Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 6 Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 7Blog Bettina Holst inspiration - soveværelset 1

Kilde/source

Jeg håber du fandt lidt inspiration til dit soveværelse, med mindre du allerede er ret så tilfreds med det du har ?. Er du ikke helt i mål, så er der som skrevet endnu 2 indlæg klar i kulissen. Her kan du se ældre indlæg med inspiration til soveværelset.

Skøn dag til dig.

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Vorzimmer planen 11/03/2016 kl. 16:15

  A very nice Website and interesting blog! The Fotos and ideas for the sleeping rooms are great.
  Kind regards, Kathi

 • Svar Inspiration - soveværelset vol. 2 - Bettina Holst Blog 12/03/2016 kl. 08:20

  […] er der igen en mini følgeton på bloggen. Denne gang handler det om inspiration til soveværelset. Missede du inspiration – soveværelse vol. 1 […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.