Diy, Indretning, Inspiration, Vægge

Inspiration – hæng tæppet på væggen

Inspiration – hæng tæppet på væggen.

I mandags fik du inspiration til at væve dine egne tæpper.

Idag får du inspiration til at hænge et købt tæppe op på væggen, istedet for at lægge det på gulvet. For det kan man jo rent faktisk godt gøre. Måske himler du nu og tænker…noooooo way Bettina, det er slet ikke noget for mig (?) og måske får du ligefrem et flashback til 70`erne indretning (ingen ord om alderen).

Måske tænker du sådan. Måske ikke… men se alligevel med.

Måske ændrer du mening efter du har set inspirationen her:

Blog Bettina Holst Inspiration væg tæpper 7

kilde/sourcekilde/source

Blog Bettina Holst Inspiration væg tæpper 10

kilde/sourcekilde/source

Blog Bettina Holst Inspiration væg tæpper 8

kilde/sourcekilde/source

Blog Bettina Holst Inspiration væg tæpper 9

kilde/sourcekilde/source

Blog Bettina Holst Inspiration væg tæpper 6

kilde/sourcekilde/source

Blog Bettina Holst Inspiration væg tæpper 11

kilde/sourcekilde/source

Nå hvad så ? – er det hot eller total not for dig ?

Altså jeg ved ikke. Okay jeg svarer så ligesom lige på mit eget spørgsmål ikke…

På den ene side synes jeg, at det ser ret fedt ud, men jeg er ikke sikker på, at jeg ville kunne gøre det kunsten efter herhjemme på matriklen. Altså få det til at se fedt ud. Jeg har kun 1 væg i stuen, hvor jeg tænker, at det ikke ville se total noller ud, men der hænger et af mine egne store malerier og det er jeg faktisk ikke klar til at pille ned.

Jeg kunne dog godt være fristet til at prøve det af – bare et andet sted end i stuen. Hva` faen…det kan jo altid pilles ned igen hvis det ser fuldstændig tåbeligt ud smile

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen