Hverdagsglimt

Hverdagsglimt set via mobilkameraet

Det er noget tid siden jeg har vist egne billeder. Jeg er aktiv på Instagram hvor alle disse billeder også er fra. Jeg kan følges under navnet bettinaholst hvis du lyster.

Juni måned bestod primært af at tegne på porcelæn, min fødselsdag, male trappen og nyde haven sådan rigtig for første gang. Eller nyde og nyde…mest fjernelse af byggerod og gammelt haveaffald fra de forrige ejere. Men rart at få det ryddet og gjort klar til hvad der skal ske af nye tiltag i haven fremafrettet.

Bl.a. vil vi gerne anlægge bålplads og stedet er da også så småt i gang med at blive til noget. Manglede lige den sidste inspiration, men den fandt jeg jo igår – nemlig en bålplads med gynger.

 

Det er jo altid sjovt, at se hvad der egentlig vokser i en ny have. Vi har bl.a haft stor nydelse og glæde af de mange bonderoser og ikke mindst det store skønne jordbærbed. Kæft vi har spist m.a.n.g.e. jordbær. Aldrig har jeg i mit liv fået så mange i løbet af 1 måned. Og der er ikke blevet sparet på fløden. No noo…light udgaven hopper vi ikke på herhjemme. Jeg vil fan..have fløde på mine jordbær. Basta !

Indenfor er der også sket ting og sager. Jeg havde købt og gemt rigtig mange ting på loppemarkeder gennem de sidste år, fordi jeg tænkte, at jeg en dag ville få en gammel og lækker bolig det ville passe ind i. Nu har jeg det gamle og skønne hus og ingen tvivl om, at det ville have passet ind, men jeg har bare skiftet stil imellemtiden.

Typisk.

Så meget af det blev sat til salg her i sommer og solgt.

 

Også vores Ektorp sofaer som jeg virkelig var glad for, men som altså fyldte lidt for meget i den lille nye stue, er netop blevet solgt og afhentet. For de penge jeg har fået ind via alle mine salg (8000 kr), har vi nu købt en ny lysegrå sofa med chaiselong til 8800 kr. så vi har stort set ikke belastet kontoen. Dejligt at kunne forny sig via salg af andet inventar. Og dejligt at købe nyt mens der er udsalg. Sofaen var der 25% rabat på.

I like.

Problemet er bare lige, at der er 6 ugers leveringstid på sofaen. 6 uger !!. …vi kan få den i slutningen af uge 35. Yirk..men så er det jo godt, at jeg har lavet et par daybeds ud af tilovers  blevne døre, for daybeden fra gårdhaven fungerer nu midlertidigt som sofa. Nu må tiden godt gå hurtigt.

Ha´ en skøn aften !

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.