Ikke kategoriseret

Hvem vandt den friske banan ???

Så fik Random.org trukket en vinder af den friske banan plakat, der er sponsoreret af Strange-fruit.com:

 

 

Vinderloddet blev no. 9….og bag dette lod gemmer Kirsten/Chilipigen sig. Tillykke med den skønne og friske plakat Kirsten. Hvis du vil være sød at sende mig en mail på kunstner.bettinaholst@gmail.com med din adresse, så videresender jeg dine oplysninger og du får plakaten tilsendt direkte fra Strange-Fruit.

Der er iøvrigt 4 plakater i serien hos Strange-Fruit og køber du alle 4 får du 25% rabat. Og så er der ovenikøbet fri fragt/levering.

Tak til alle jer, der legede med !.

Faktisk så har jeg 3 Give-aways mere på vej. Pludselig står flere firmaer i kø og da det er skønne præmie, kunne jeg ikke sige nej. Jeg er så svag. Elsker at forkæle…

Ha´ en skøn dag.

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.