Rodekassen

Har du det DR K leder efter ??

Jeg er blevet kontaktet af en tilrettelægger fra DR K, der spørger om jeg vil sprede budskabet om deres eftersøgning af boliger, der udfordrer det “almindelige”og det vil jeg selvfølgelig gerne. Her er hvad de selv skriver:

“Vi søger hjem til et nyt bolig-program på DR K, der udfordrer den ”almindelige” måde at bo på via arkitektur og/eller indretning – f.eks. ved at være med på den seneste Dimore Studio-trend ned til mindste detalje, bo i et lerhus i en øko-landsby, dyrke urban gardening til fingerspidserne eller bo i en gammel mølle. Programmerne sendes til efteråret, og optagelser finder sted i april og maj. Kontakt mig meget gerne for mere info eller hvis du kender den rette for mig at tale med.

Tak!

Bedste hilsner, Maria Arndt Tilrettelægger Mail: arnd@dr.dk Mobil: 26 24 04 88″

Tag endelig kontakt med Maria, hvis du selv passer ind i ovenstående eller hvis du kender en. Jeg har intet med det at gøre, så du får ikke en fis ud af at skrive til mig om det – bare lige så du ikke går galt i byen 🙂

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.