Diy, Indretning, Inspiration, Kreative ideer, Planter

Hæng dine planter op

Hæng dine planter op – inspiration og instruktion til hvordan du kan gøre det selv.

Jeg synes egentlig det er lidt sjovt det med planter…jeg mener…. for 3-4 år siden, så man nærmest ikke en plante i en boligreportage eller i mange af hjemmene på f.eks. Instagram.

Men nu.

Nu er der planter her, der og allevegne. Sukkulenter, kaktusser, bregner, figentræer, palmer you name it – det er overalt. Jeg har aldrig været med på den “mode”, der sagde “ingen planter”. Jeg har haft sukkulenter og kaktusser altid. I større eller små mængder afhængigt af mit humør. For 3 år siden købte vi 2 kæmpe planter (ca. 2 meter høje) og jeg nyder dem hver dag. Jo større de bliver des større bliver min kærlighed til dem.

Det er ingen nyhed, at det nu også er moderne at hænge planterne op. Det har det været i et par år. Jeg har da også vist eksempler på det før. Idag har jeg fundet lidt blandet inspiration på “hæng dine planter op”, som jeg håber du måske ikke har set før:

bettina-holst-haeng-dine-planer-op-2

Source – (hvor du får anvisninger på hvordan du laver den – på engelsk)

bettina-holst-haeng-dine-planer-op-4

Source – (med anvisning på hvordan du laver disse “diamanter” – på engelsk)

bettina-holst-haeng-dine-planer-op-7

Vil du lave dine egen makramè – så finder du en anvisning på denne side – på svensk.

bettina-holst-haeng-dine-planer-op-1

source 1 (hvor du kan se hvordan du laver den ovale hylde til venstre – på engelsk)

source 2 (hvor du kan se hvordan du laver den runde flyvende hylde – den i midten – på engelsk)

source 3 (hvor du får anvisning på hvordan du laver de små hængende glas til højre – på engelsk)

Det var hvad jeg havde til dig idag – jeg håber du blev inspireret ?

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen