Boliger, Indretning, Inspiration

Farveboost i boligen

Er du til farver – og jeg mener m.a.s.s.e.r af farver i boligen, så har jeg idag fundet inspiration frem med knald på farvepaletten. Billederne er ikke fra samme hjem (gudskelov…var jeg lige ved at skrive).

Hold bare vejret mens du kigger på disse billeder – selv glemte jeg at trække vejret 🙂

Blog Bettina Holst colourful home 1 Blog Bettina Holst Colourful home 2 Blog Bettina Holst colourful home 4 Blog Bettina Holst colourful home 5 Blog Bettina Holst colourful home 6 Blog Bettina Holst colourful home 9Blog Bettina Holst colourful home 7 Blog Bettina Holst colourful home 8

Selvom jeg ikke selv kunne bo SÅ farverigt, så elsker jeg at se hjem som virkelig tør give los på farverne !. Det vil sige, jeg kunne godt finde på at bo som på de sidste 2 billeder, men de andre er en tand for heftige til mig.

Jeg har brug for mere ro i mit eget hjem, men det tror jeg skyldes, at jeg er omgivet af masser af farver når jeg maler. Jeg e.l.s.k.e.r farver men på en lidt mere afdæmpet måde i mit hjem. Der har jeg brug for at lade op og få ro i hovedet efter en dag i atelieret.

Man bliver glad af farver – farver gør sgu bare hverdagen lidt sjovere. Mere festlig. De gør noget godt ved en. Verden har brug for flere farver.

Farver bringer smil frem ikke ?

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Source 1 / source 2 / source 3 /source 4 / source 5 / source 6 / source 7 / source 8 / source 9

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar A+K/VenterPaaVin-Blog 09/04/2015 kl. 17:49

  Der er smæk på, haha – hellere for lidt for meget synes jeg, end lidt for lidt. Minimalisme er bare for kedeligt.

  – Anne

  • Svar bettinaholst 10/04/2015 kl. 12:02

   Ja hahah der er knald på – jeg er selv meget til minimalisme, er blevet det med alderen, men farver gør mig glad og nogen gange synes jeg faktisk også at vi måske bor lidt for kedeligt, nårhm der er jo masser af muligheder for at få farver ind 🙂

 • Svar 63 kvm velindrettet lejlighed 10/04/2015 kl. 12:07

  […] tag et kig med indenfor hos denne familie, hvor der modsat forrige indlæg ikke er er ret meget spræl på […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.