Diy, Inspiration, Kreative ideer, Recycle

Er du også Ikea elsker ?

Er du også Ikea elsker ?

Okay.

Jeg indrømmer det gerne – jeg er vild med Ikea.

Og prøv lige at se hvad jeg helt tilfældigt faldt over….en side der kun handler om at hacke deres varersortiment (på den fede måde vel at mærke).

Se f.eks. hvordan deres tandbørsteholder LILLHOLMEN i stedet kan bruges som smykkeholder (bor små huller og giv den evt. en gang spraymaling)

Eller hvad med en anderledes dekoration til væggen – lavet af Ikea`s RIBBA rammer. Jeg er stor fan af især Ikea´s opbevarings ideer, deres mange møbler man kan give en klat maling eller nyt betræk, skrue hjul på, give nye håndtag m.v og skabe sit helt eget design (og få det til at ligne en million) og så er jeg vild med ikke mindst deres prisvenlig niveau.

Det betyder, at man kan tillade sig, at blive træt af sine ting og finde på nyt, uden at skulle have dårlig samvittighed overfor pengepungen. Så at blande billige Ikea ting med dyrere designermøbler og loppefund – jeps det er lige mig. Det er ikke det samme som at jeg hylder køb og smid ud med hovedet under armen. Men Ikea er med til at gøre at vi alle kan bo skønt uden at pengenpungen ribbes for voldsomt.

Måske kender du allerede siden, men den er ny for mig ?. Jeg faldt over den i forbindelse med, at jeg google på diverse arbejds borde, da jeg står og skal bruge et bord, som jeg kan lave om til et stort arbejdsbord. Super inspirerende side med masser af gode ideer til fri afbenyttelse. Nu kender du så også siden.

Håber du kan bruge tippet ?

Må du få en dejlig inspirerende og skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

8 Kommentarer

 • Svar Alice Schmidt 17/02/2011 kl. 08:14

  Elsker også ikea ting og har også planer om at vores ikea kommoder skal hackes lidt 🙂
  Har du selv ikea hacket?

 • Svar Bettina Holst 17/02/2011 kl. 08:18

  Ja tidligere har jeg hacket en del, men ikke noget jeg længere har. Dog har jeg nogle ideer med noget der skal have en overhaling inden længe 🙂

 • Svar Anonymous 17/02/2011 kl. 09:43

  Det ser sgu godt ud herinde – hyggeligt cyber space du har fået indrettet – spændende……tillykke og looooove the drawings : – ))

  Skønt- og jeg hopper også ud af skabet og erklærer at jeg er total IKEAholiker. Min dejlige ven Niels og jeg har faste rutiner hvor vi starter i kantinen med rødvin og derefter ligger vi i alle sengene og sofaerne og sludrer – så hyggeligt. Det kan kun ske i IKEA.

  -og spændende at hacke IKEA…. jeg skal have den tanke med mig næste gang jeg er på IKEA rov.

 • Svar Frøken Anker 17/02/2011 kl. 09:52

  Jeg elsker bare Ikea – også selvom det er gamle ting, jeg omgiver mig med. Deres ideer til at lette hverdagen, er gode uanset hvordan man bor. Hver gang vi skal lave et rum om, bygge til eller andet, så kræver det en tur i Ikea. Plus frokost! 🙂
  – ellers vil min mand ikke med!!

  Hav en dejlig dag
  Birgitte

 • Svar Bettina Holst 17/02/2011 kl. 10:10

  Anonym: Tak for din søde kompliment og vild med din beskrivelse af jeres Ikea-tur, som fik mig til at grine 🙂

  Frøken Anker: Ja det er skønt at kombinere det hele (gammelt, nyt, billigt, dyrt)..

  …Måske min mand er nemmere at overtale til at tage med, hvis vi gjorde det samme… både det med sengene og frokosten 🙂

 • Svar Christina 17/02/2011 kl. 21:06

  IKEA, SØSTRENE GRENE, TIGEREN kan aldrig helt styre mig i de butikker;)

 • Svar Crazy Cat Lady 10/11/2011 kl. 13:11

  OMG – tusind tak for det link!!!!
  Fandt lige den perfekte ide til at skjule kattebakker 🙂

 • Svar Bettina Holst 10/11/2011 kl. 14:52

  Crazy: Velbekommen – dejligt at du kunne bruge linket (der er også virkelig meget at hente på den side) 🙂

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.