Dunlopillo-sover-du-godt-3
Indretning, Inspiration, Kom indenfor, Soveværelset

Dunlopillo – sover du godt vol. 2

Dunlopillo – sover du godt vol. 2

Måske du kan huske, at jeg har indledt et samarbejde med www.dunlopillo.dk  – hvor jeg i et halvt år skal teste om jeg kan få en bedre nattesøvn ?

Derfor sover jeg (vi) nu i denne bandit med navnet Balance continental

Aftalen er, at jeg skal teste den i først 1 uge og skrive om mit førstehånds indtryk. Det gjorde jeg i dette indlæg.

Jeg skulle så følge op efter ca. 1 måned.

Der er så faktisk gået 2 måneder nu, men jeg har haft så umanerlig travlt og så har det jo også lige været sommerferie, hvor mange af jer ikke er så aktive på computeren og bla. bla. bla. – så derfor valgte jeg altså lige at strække den lidt.

Det ændrer jo i sagens natur intet på min soveoplevelse.

Så hvordan er sengen så nu at sove i ?

Jeg føler mig stadig som prinsessen på ærten, idet sengen er noget højere end vores gamle seng. Jeg kan endnu ikke konkludere, at jeg sover godt, men jeg ligger klart bedre. Jeg har haft (har) så travlt med at starte et nyt lille børnefirma op og det fylder virkelig meget i mit hoved – så meget, at jeg tænker på det konstant; “har jeg husket, at skrive til den og den ang. det og det” – “jeg skal huske at bestille” – “jeg skal også huske at tegne de sidste 4..” osv. osv.

Det går altså ud over min nattesøvn, hvor jeg vågner mange gange og straks får tankerne frit løb.

Men det har ikke noget med selve sengen at gøre, for jeg ligger bedre  end i vores gamle seng. Jeg er nu, efter 2 måneder, ikke nær så ræd brækket i lænden om morgenen. Jeg springer stadig ikke ud af sengen som en vårhare, men jeg kan hurtigere komme igang med en lænd, der er lidt mere medgørlig end tidligere, så jeg er indtil videre ret positiv overfor vores nye seng.

Jeg skrev i det første indlæg, at jeg var spændt på om jeg kunne vende mig til ikke at have elevations-funktionen og det er faktisk gået overraskende godt. En stor pude i ryggen, når der lige kukkelures 15 min. tv inden jeg sover er intet problem. Og ja vi har tv i soveværelset. Det er gemt inde i vores klædeskab og når vi skal sove, lukker vi bare døren og så er det gemt væk (det samme om dagen selvfølgelig).

Jeg vil ikke undvære det.

Punktum.

Jeg tænker iøvrigt rigtig meget over det gode råd jeg fik af konsulenten fra Dunlopillo – rådet med kun at sove på siden og med armen, der ligger underst – trukket frem. Jeg kan vågne om natten sådan halvt på siden/maven og så “skynder” jeg mig, at lægge mig i den rigtige position igen.

Dunlopillo-sover-du-godt-5

Dunlopillo-sover-du-godt-2

 

Lad os bare slå fast én gang ting: En god nattesøvn ér alfa og omega for en god dag !

 

Vil du vide mere, om hvad du selv kan gøre for at opnå en bedre søvn, så er der rigtig god inspiration af hente på Dunlopillo’s blog.

Vil du vide mere om Dunlopillo, så læs med her.

Indlægget følges op igen, når jeg har ligget i sengen i hhv. 3 og 6 måneder.

Du får billeder af en uredt seng, for faktisk synes jeg sengen er SÅ pæn – også uden sengetæppe 🙂

Ha’ en skøn dag !

Kærligst

Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Sidsel 17/08/2017 kl. 12:49

  Det ligner også bare en seng, man sover godt i!!! 🙂

  • Svar bettinaholst 23/08/2017 kl. 15:50

   Dét er den – jeg kan virkelig godt anbefale den <3

 • Svar VIND 2 x puder fra Dunlopillo lige her - Bettina Holst Blog 03/10/2017 kl. 16:03

  […] er i forlængelse af det samarbejde jeg har p.t. med http://www.dunlopillo.dk, hvor jeg er ved at teste en af deres senge – nærmere bestemt den, der hedder Balance Continental. Dog skal det ikke handle om sengen […]

 • Svar Træ liste dekoration på væggen - gør det selv - Bettina Holst Blog 18/10/2017 kl. 18:22

  […] Vores seng fra Dunlopillo tester jeg stadig. Du kan læse om det i dette indlæg. […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.