DIY – juletræer, der ikke drysser

christmas-tree-wall-art-finished_large_jpg

Jeg har fundet endnu et eksempel på et anderledes juletræ, der ikke drysser. Lavet af silkepapir. Du finder fremgangsmåden her. Fint ikke ?. Jeg tænker, at det også kunne være fint i mindre skala som julekort.

Dén idé overvejer jeg selv. For i år s.k.a.l. jeg sende håndskrevne julekort. Det er mange år siden sidst. Men i år skal det være.

Basta.

Jeg har tyet til mange ideer og inspiration fra andre det sidste stykke tid, fremfor mine egne ideer og billeder. Jeg har været ret ophængt pga. mange julemarkeder og mange workshops og ikke mindst produktion til de julemarkeder. Men nu lysner det, så jeg skal igen igang med at knipse med kameraet, for jeg har faktisk fået lavet lidt her og der indimellem, som jeg selvfølgelig gerne vil dele her på bloggen.

I andledningen af julen, vil jeg lige dele et billede fra sidste år, af det juletræ jeg lavede af maskingtape på kontoret. Ja faktisk har jeg lavet det igen i år, hvor manden´s julekalender gaver nu hænger og det skal jeg også have vist jer :-)

Bettina-Holst-Juletr_af_maskingtape

Bettina-Holst-Juletræ+af+maskingtape 1

Håber du blev inspireret ?

Iøvrigt så har jeg netop idag rokeret rundt på kontoret, så baggrunden, med sengen, der er lavet af en gammel dør er flyttet og istedet har jeg lavet et større skrivebord af billige plader og bukke fra Jem & Fix. Dét skal jeg også have vist jer.

Kærligst Bettina

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 tanker om "DIY – juletræer, der ikke drysser"

  1. Pingback: THINGS WE LOVE – Design blog for kids › CYBEX Blog

  2. Pingback: THINGS WE LOVE – Design Blog für Kinder › CYBEX Blog - Deutschland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>