Diy, Indretning, Inspiration, Kreative ideer, Recycle

DIY – bælte stol

Hvis du var ung i 80`erne ligesom moi, så har du sikkert gået med disse bælter ikke ??.

Det var dengang, hvor en tidligere skoleveninde og jeg havde ens kedeldragter og højhælede gummisko. Jeps højhælede. Hendes kedeldragt var lyserød og min var mørkelilla. Hendes gummisko var så mørkelilla og mine var lyserøde. Og som prikken over i´et var vores bælter i samme farve som skoene. Vel at mærke samme type bælte som på billedet.

Vi syntes selv vi var skide smarte.

Hvilket jeg er sikker på, at vi også var. Dengang i 1981. 15 år gamle. Pjivv det er mange år siden.

Men faktisk er det ikke så mange år siden, at jeg igen så præcis de bælter i en butik. Istedet for at ombetrække/flette en stol med de materialer man normalt bruger, tja så er der altså her brugt bælter.

Jeg ved ikke lige om sådan en stol ville passe ind herhjemme.

Det vil sige, det ved jeg godt, at den ikke ville gøre, men jeg er vild med ideen. Super sjovt indslag at have i hjemmet. Og så er jeg jo generelt bare ret vild med mennesker, der bruger ting på en anden måde end det de er tiltænkt. Jeg faldt over den her.

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen