Middag, Opskrifter

Det der smager godt

Når det handler om mad, så har det ikke min store interesse. Altså jeg elsker at spise det, men gider bare slet ikke at lave det. Så det gør manden. Og han kan heldigvis rigtig godt lide at lave det. Så det er jo heldigt for mig.

Derfor bliver dette aldrig en madblog, men alligevel får du lidt madbilleder idag + en enkelt lille opskrift, komponeret af moi forleden, hvor det bare skulle være “tøm-køleskabet-mad”.

Til gengæld er jeg ret så vild med at bage og har bagt siden jeg kunne slikke på et piskeris.

Må du få en dejlig aften !

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

10 Kommentarer

 • Svar Citronmoster 06/06/2012 kl. 18:52

  Jeg kan godt li at lave mad, men kaster mig også over nået “hjembragt” engang imellem og lige den porre/bacon tærter er faktisk ok 🙂

  • Svar Bettina Holst 06/06/2012 kl. 19:32

   Ja præcis – jeg er overrasket over så god den er – så den har vi fast i fryseren – til de dage det skal være nemt og hurtigt 🙂

 • Svar Mariannel 06/06/2012 kl. 19:03

  Med alderen er jeg blevet bedre til ikke at skulle lave alt selv . Elsker at lave mad men der er tidspunkter hvor man er glad for halvfabrikata:)

  • Svar Bettina Holst 06/06/2012 kl. 19:33

   Ja der er nemlig dage hvor en pakke færdiglavet kan være ret velsignet 🙂

 • Svar Frøskuffen 06/06/2012 kl. 19:15

  Øh, hvor er opskriften ? 😉

  Jer er blevet ekstrem kræsen med årene. Ikke, at jeg skal have dyrt mad – men 99 % færdigretter kan jeg ikke længere få ned. Jeg er også blevet hysterisk bestemmende i køkkenet og tåler ikke det mindst forkerte krydderi i forhold til mine planer. Derfor jages husbond ud af køkkenet de fleste af gangene. Og det har han vist ikke noget imod.

  Men du siger god for tærten her ? Den skal jeg prøve, når jeg falder over den, og så skal jeg også nok have dig i tankerne, når den fortæres 🙂

  • Svar Bettina Holst 06/06/2012 kl. 19:31

   Opskriften på kødsovsen eller hyr ??

   Jeg spiser faktisk heller ikke særligt mange færdigretter men denne porretærte er faktisk rigtig lækker 🙂 (Netto har den)

   Madpandekagerne er også en pakke færdigkøbte. Normalt er jeg stormester i at lave almindelig pandekager fra bunden, men kan altså godt finde på, at købe en pakke madpandekager (også fra Netto).

 • Svar Isa Petersen 06/06/2012 kl. 21:57

  Den omtalte tærte er ofte at finde i vores fryser, min mand har et lille lager af færdigretter til de dage hvor han er alene hjemme. Nu vil jeg da prøve en af dem, måske vil han dele :o)

  • Svar Bettina Holst 07/06/2012 kl. 07:21

   Og vi har færdigretter til de dage jeg er alene hjemme, for jeg gider vitterlig ikke lave mad, når jeg er kreativ og igang med alt muligt, så skal maden bare overståes hurtigt 🙂

 • Svar Snullemor 06/06/2012 kl. 22:14

  Jeg har det præcis som dig…
  ; )

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.