Udstillinger

Designmesser og markeder efterår 2016

Oversigt over designmesser og markeder efterår 2016.

Elsker du ligesom mig, at fise rundt på diverse designmesser, kunstmesser, julemarkeder m.v. så har jeg samlet et par stykker som du evt. kan besøge i efteråret/til jul.

Jeg er med som udstiller på dem alle…

1.

Den første er OMNIIA designmarked i KOLDING, som afholdes den 8.-9. oktober. Der deltager ca. 25 kunsthåndværkere/kunstnere/designere.

blog-bettina-holst-omniia-designmarked

DU KAN LÆSE MERE OM OMNIIA DESIGNMARKEDET HER

2.

Den 28.-30 oktober smutter jeg så til MALMØ og deltager med en stand på Deeloopart konstmässa på Luftkastellet, Malmø. Jeg står på stand nr. 10. Her har jeg både malerier og puder med. Jeg mener at der er gratis adgang.

blog-bettina-holst-deelopart-malmoe

DU KAN LÆSE MERE OM DEELOPART KUNSTMESSEN HER.

3.

Den 5.-6. november drager jeg så videre til HORSENS til Inhouse Design marked (kunst og design), Søndergårdsalle 9, 8700 Horsens. Åbent lør/søn kl. 10-16. Der er gratis adgang:

blog-bettina-holst-inhouse-design-marked

DU KAN LÆSE MERE OM INHOUSE DESIGN MARKEDET HER

4.

Så kommer vi frem til julemarkedet på Gisselfelt Kloster her i Haslev. Julemarkedet, som virkelig er et stort tilløbsstykke holdes over 2 weekender:

Den 18.-20. november og den 25.-27. november. Åbent fredag kl. 15-20 og lør/søn kl. 10-16. Jeg har enkelte malerier med men primært mine unika kunst puder og til den tid også kunst punge og tasker :-):

bettina-holst-unika-pude-on-location-3

DU KAN LÆSE MERE OM GISSELFELT`S JULEMARKED HER.

5.

Den 3.-4. december er der så julemarked i VALBY –  “Jul på Det gamle Grønttorv” – åbent lør/søn kl. 10-16. Adressen er Grønttorvet 464, 2500 Valby.

bettina-holst-unika-pude-on-location-8

DU KAN LÆSE MERE OM “JUL PÅ DET GAMLE GRØNTTORV” HER.

6.

Så sluttes året af med det sidste julemarked (i hvert fald, hvor jeg er med som udstiller). Det er på WeDoCraft designjulemarked.

Det sker den 10. & 11. december. Det foregår i Medborgerhuset i Kirkeskoven, Skov 2, Vordingborg. Åbent lør/søn kl. 11-17

Det bliver et lille intimt marked med ca. 40 stande. Det designmæssige og kunstneriske omdrejningspunkt for markedet er: illustration, tekstil design, keramik, smykker, beklædning, maleri, interiør design, kunsthåndværk m.v.

blog-bettina-holst-wedocraft-julemarked-2016

DU KAN LÆSE MERE OM WEDOCRAFTS JULEMARKED HER.

 

Fik jeg sagt, at jeg deltager som udstiller på dem alle ?

Jeg ville elske hvis du kiggede forbi på en eller flere af dem 🙂

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

PIIIST…bloggen er nomineret til “Året boligblog 2016” – hvis du synes jeg fortjener din stemme, så kan du stemme på mig HER heart

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.