Diy, Indretning, Inspiration, Kreative ideer

Byg et legehus/indehus til børnene

Byg et legehus/indehus til børnene.

Idag er der lidt til de små poder. Altså du skal stadig på banen og bygge det, men jeg forestiller mig, at både du…. og huset vil være et hit hos dem.

Idag er der nemlig inspiration til hvordan du kan bygge et indehus til børnene forholdsvis nemt. Var jeg barn ville jeg elske at have sådan et hus. Da mine 2 drenge var små byggede jeg et legehus til dem af mælkekartoner. Jeg fik hele familien til at samle mælkekartoner gennem et par måneder. De blev skoldet og tørret og så var det ellers bare at lime dem sammen. Bagefter beklædte jeg huset med murstenstapet. Det var så stort, at de begge kunne være inde i det. Det stod i stuen og fyldte pænt meget, men de elskede det.

Så længe det varede.

For mange mange mange timer`s arbejde holdt kun 4-5 måneder, så var det ikke sjovt mere. Men ideen var da fed. Det (og den borg vi senere byggede til den mindste) er noget af det jeg ærgrer mig mest over ikke at kunne vise. Har nogle få (men virkelig elendige billeder af legehuset). Borgen fik jeg desværre aldrig taget billeder af. Hulk…

Nåhm.. idag er der altså lidt inspiration til børnene:

Blog Bettina Holst byg et indehus til ungerne 2Blog Bettina Holst byg et indehus til ungerne 1

Ideen og billederne er fra Husoghem

Håber du kunne bruge ideen ?

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Heidi 28/08/2015 kl. 08:05

  Sådan et gad jeg helt vildt godt at bygge i vandfast krydsfiner, støbeplade eller lign., så det kunne stå ude i haven……Til mig selv!

  • Svar bettinaholst 02/09/2015 kl. 14:42

   Jamen det kan jo sagtens bruges til voksne også. Så faktisk noget lignende på en sidevej forleden, hvor der var brænde i 🙂

 • Svar Lejla 11/09/2017 kl. 21:42

  Det ser bare skønt ud. Hvor fik du skåret de skrå ender henne som udgør taget?

  • Svar bettinaholst 18/09/2017 kl. 11:40

   Hej Lejla

   Åhh jeg beklager det meget sene svar !!

   Ja det er en super fed idé – desværre bare ikke min egen. Jeg viser den blot som inspitation. Der er link i indlægget til hvor ideen er lånt fra 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.