Diy, Indretning, Inspiration, Kreative ideer

Byg dit eget bord

Byg dit eget bord.

Ved ikke hvor meget tid du har i overskud sådan en julemåned, men skulle du falde for dette gør-det-selv projekt, så kan den heldigvis også udføres på et andet tidspunkt af året 😉

Jeg faldt for den og var nødt til lige at dele den med jer. Travl december eller ej.

Når jeg ser sådanne projekter eller selv finder på helt fantastiske ideer (i min optik), bliver jeg straks praktisk gris. Èn ting er at få en fed design idé eller anden gør-det-selv idé. Noget andet er dæleme hvordan skidtet fungerer i praksis. Jeg får tit ideer, men langt de fleste ryger hurtigt af tegnebrædtet, fordi de ikke vil være så praktiske i virkeligheden. Der findes rigtig mange smarte design produkter på markedet verden over, men som i min verden falder fra fordi de er så pokkers upraktiske.

Det første jeg tænkte på med dette bord er, at det bliver en værre støvsamler rundt om rundstokkene, der stikker op gennem bordpladen og møg besværlig at tørre af.

Ikke desto mindre får du ideen alligevel, for den èr da ret så fin:

Blog Bettina Holst Byg dit eget bord 2

 

Blog Bettina Holst Byg dit eget bord 3

Blog Bettina Holst Byg dit eget bord 1

Kilde/source

Håber du kunne lide ideen ?. Du kan alternativt skifte lædersnørren ud med f.eks. kraftig bast, neon farvet murersnor eller noget helt 4. Vil du have farve på benene, så er det bare med at komme igang med malerpenslen. Du kan evt. nøjes med bare at male de nederste 10-15 cm.

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Scott Dollerup 25/01/2016 kl. 09:11

    Det er virkelig et fedt bette bord 🙂 Tak for ideen.

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.