Boliger, Indretning, Inspiration

Boliginspiration – på besøg hos

Boliginspiration – på besøg hos

Nogen gange kan jeg bare køre mere op end andre, når jeg finder en skøn bolig. Denne bolig er helt klart en af dem. Ja den er meget hvid og nogen vil måske umiddelbart også synes den er lidt kedelig og upersonlig.

Det jeg specielt hæfter mig ved, og som jeg er ret så vild med, er for det første stolen på væggen. Meeega fed detalje og i det hele taget er det de små detaljer jeg er vild med. Vaskebrædtet i reolen, den gamle telefon, lampen i vinduet osv osv. Det sjove ved netop de ting er, at jeg selv har både et vaskebræt præcis magen til, en gammel sort telefon og træ”skoene”. Alle ting jeg haft lidt kvaler med at finde en plads til herhjemme.

Nu bliver jeg da nødt til, at finde ud af hvor de skal være henne.

Men kig med her og se om ikke du selv kan finde inspiration:

Blog Bettina Holst Boliginspiration 2

Blog Bettina Holst Boliginspiration 4

Blog Bettina Holst Boliginspiration 5

Blog Bettina Holst Boliginspiration 6

Blog Bettina Holst Boliginspiration 7

Blog Bettina Holst Boliginspiration 8

Blog Bettina Holst Boliginspiration 9

Blog Bettina Holst Boliginspiration 10

Blog Bettina Holst Boliginspiration 11

Blog Bettina Holst Boliginspiration 12

Blog Bettina Holst Boliginspiration 13

Blog Bettina Holst Boliginspiration 14

Blog Bettina Holst Boliginspiration 15

/Source

Hvad siger du så – var der ikke mange små skønne detaljer ?

Jeg synes virkelig de har formået at forene en moderne bolig med både vintage fund og humor.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar KHS 20/02/2015 kl. 16:58

  Jo, rigtige fine nogle 🙂 Et rigtig flot og hyggeligt hjem.

 • Svar Stine Kreateten 21/02/2015 kl. 00:04

  Det er alt for sort/ hvidt og stringent til min smag. Men jeg er ligesom du, vil med finurlighederne. Desuden har jeg et svagt punkt for grønne planter, har altid haft det – også inden det blev “det nye sort”.

  I denne bolig syntes jeg planterne er med til at give det sort/hvide-look den varme der skal til for at det bliver hjemligt og hyggeligt.

  Skøn inspiration!

  • Svar bettinaholst 22/02/2015 kl. 13:48

   Det er præcis sådan jeg har det også :-). Jeg har egentlig slet ikke opdaget at planter har været dømt ude, tøhmh. Jeg kunne ikke bo uden planter og gerne nogle store banditter rundt omkring 🙂

 • Svar Betinna Hansen 24/02/2015 kl. 18:11

  Åh, virkeligt hyggeligt og fint hjem! Jeg er helt enig med dig – stolen på væggen er da helt fantastisk. Jeg elsker når man går noget almindeligt interessant ved fx. at hænge det på væggen. Bare fordi et rum har neutrale farver behøver det bestemt ikke være kedeligt!

  • Svar bettinaholst 25/02/2015 kl. 15:11

   Jeg er ret vild med når man tar dagligdags ting og putter ind i en ny kontekst. Sjovt og kreativt er det. Nej det behøver bestemt ikke at være kedeligt. Selv får jeg fjernet flere og flere farver. Har virkelig brug for at øjnene kan hvile (måske det har noget med alderen at gøre ?) 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.