Børnekassen, Diy, Inspiration, Kreative ideer

Børnekassen – toiletrulle sjov

Børnekassen – toiletrulle sjov.

Nogen havde vinterferie i sidste uge – andre har i denne uge og til dig/jer, der har i denne uge, har jeg fundet lidt inspiration frem til hvad du kan lave med dine børn/børnebørn. Jeg har tidligere holdt børne workshops med bla. toiletrulle kunst og det var altså voldsomt hyggeligt og ungerne lavede de fineste ting.

Du får ikke en step-by-step idag, men jeg håber, at billederne/ideer her taler for sig selv og kan give lidt inspiration til hvor meget sjov man rent faktisk kan lave ud af toiletruller.

Se dem her:

Blog Bettina Holst toiletrulle sjov 1

Kilde/sourcekilde/source

Blog Bettina Holst toiletrulle sjov 2

Kilde/source

 Blog Bettina Holst toiletrulle sjov 3

Kilde/sourcekilde/sourcekilde/source

Som du kan se er det kun fantasien, der sætter grænser for hvad man kan lave af sjov med toiletruller. Jeg håber du synes, at det er lige så sjovt som jeg, at lege med toiletruller. Ideerne jeg viser idag er ikke mine, men bare ment som inspiration. Jeg afholdt som nævnt på et tidspunkt en børneworkshop, hvor vi legede med toiletruller…….. og jeg ved faktisk ikke om det var børnene eller mig, der havde det sjovest !

Du kan se stemningsbillederne fra min børneworkshop her og se hvad børnene fik lavet. Vil du se de andre ideer med toiletruller, jeg tidligere har vist på bloggen, så klik her.

Når jeg ser sådanne kreative børne ideer som jeg viser idag, så kribler det vanvittigt i mig for at lave en bog eller 10. Jeg har haft en stor drøm de sidste 5 år om både at lave bøger om kreativ indretning og kreative børnebøger. Har m.a.s.s.e.r af ideer, det er bare lige det der med de næste mange step; hvordan, forlag, penge, tid m.v.

Men som jeg altid siger; man skal ikke gå ned på ideer eller drømme ! 🙂

Håber du får en skøn dag.

Kærligst Bettina

Kilde/sourcekilde/source på topbilledet.

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Masser af kreative ideer du selv kan lave - Bettina Holst Blog 15/12/2016 kl. 10:16

    […] Indlægget her er fyldt med en masse sjove ideer du kan lave sammen med ungerne af toiletruller – måske en beskæftigelse på en sommer regnvejrsdag ? – du finder indlægget om toiletrulle sjov her. […]

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.