Boliger, Indretning, Inspiration

Bo med vintage møbler

Bo med vintage møbler.

Det er lidt sjovt som tingene sniger sig ind på en. Kender du det ?

Først ville jeg ikke have kobber indenfor dørene. Men det fik jeg jo. Dog ikke i form af dyre indkøbte her-og-nu-modesmarte ting. Jeg fandt nogle ting, der kunne få en tur med en kobberspray (netop fordi jeg ved at kobbermoden ikke holder ret længe på vores matrikelnummer).

Jeg vil heller ikke have marmor (det har jeg så heller ikke (endnu….men tror nu ikke at det kommer)). 50´er og 60´er møbler i form af teak, ville jeg heller ikke have. Men…bum bum der har lige sneget sig et chatol ind. Eller…..sneget og sneget, jeg købte det gennem dba og kørte til Gentofte for at hente det og slæbte det op på 1. sal, så sneget er nok så meget sagt 😉

Jeg har desværre ingen i familien, der lige står og skal af med sådanne møbler, så jeg måtte ud og købe mig til lidt personlighed andet steds (for 500,- bobs). Jeg synes nemlig, at det er mere personligt at have møbler fra forskellige tidsaldre end bare at rømme Ikea eller et andet møbelhus.

Måske er det også derfor jeg faldt lidt for denne lille lejlighed, der ligesom jeg kan lide vintage møbler:

Bettina Holst Blog Homedecoration 2

Bettina Holst Blog Homedecoration

Bettina Holst Blog Homedecoration 3

Bettina Holst Blog Homedecoration 4

Bettina Holst Blog Homedecoration 5

Bettina Holst Blog Homedecoration 6

Bettina Holst Blog Homedecoration 7

Source

Jeg håber du blev inspireret ?.

Nu vil vi smutte ud og handle til vores påskefrokost imorgen. Har planer om at bage kager inde i æggeskaller !. Hvis de lykkedes får du dem (+ opskrift) at se her på bloggen.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Sofie 19/04/2014 kl. 17:54

  Hej Bettina!

  Tusind tak for en fantastic blog! Jeg har gennemtrevlet alle dine indretnings inspirations indlæg og pinnet favoritterne så de er gemt på pinterest! Selvom jeg er ferm til internet og google, har jeg stadig ikke brudt koden i hvilke søgeord man skal bruge for at få de mest fantastiske hjem frem.. De fleste jeg finder på google er typisk de dyreste designer hjem som jeg aldrig ville kunne komme i nærheden af – både prismæssigt og smagsmæssigt (hvad er det med de riges smag?!).
  Så igen tusind tak for alle dine inspirations indlæg – om små 2 måneder vender jeg tilbage til min lejlighed i Danmark og er klar til at forny den efter ca 5 år i udlandet on/off… Og da det er en lejelejlighed, kan jeg kun gi den gas med møbler og lidt maling på væggen og dekoration! Tak og bliv endelig ved.. Jeg følger din blog trofast og spændt i håb om du har fundet noget helt genialt jeg bare kan bruge til min lejlighed.

  Du har for iøvrigt indrettet dit hus ret flot!!!

  Forårshilsner fra det store udland

  Sofie

  • Svar bettinaholst 19/04/2014 kl. 19:44

   Århh det glæder mig meget at høre Sofie 🙂

   Jeg viser helst inspiration fra boliger, hvor vi alle kan være på pengepungen på den ene eller anden måde. Hvis det er hjem fyldt med dyre designermøbler står jeg lidt af. Synes det er flot, men det er trods alt lidt sværere at overføre til ens egen bolig, hvis ikke man lige har 30000 kr eller mere til en lænestol eller lignende.

   Selvom det er en lejebolig du flytter til er der helt sikkert masser af inspiration på bloggen at hente, se f.eks. bare under kategorien “vægge”.

   Og mange tak for komplimenten omkring min egen bolig 🙂

 • Svar linda knudsen 12/12/2014 kl. 13:40

  Hej tak for kigget fra en vintage interesseret. vh linda

  • Svar bettinaholst 13/12/2014 kl. 00:41

   Du skal være velkommen en anden gang 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.