Indretning, Planter

Bo med planter – også selvom du ikke har grønne fingre

Når man kigger i boligmagasiner, boligblogs osv. så er det ikke til at komme udenom, at planter igen er in i boligen. I starten tænkte jeg…”igen ?”. “Har det da været umoderne ?”. I så fald er det ikke noget jeg har opdaget. Nu er jeg ikke en hardcore modetripper og følger moden. Jeg lader mig inspirere, men gider ikke bo som alle andre. Så jeg smider gerne en armygrøn farve på køkkenvæggen selvom den ikke er moderne. Men jeg kan lide den !

Jeg har også altid haft planter. Kaktusser og især sukkulenter. Fordi det er det eneste jeg kan holde liv i.

Kan slet ikke forestille med at bo uden grønne planter…

Jeg har altid været vild med sukkulenter. En overgang var jeg også vild med efeu, men det er aftagende. Nu er det stort set kun sukkulenter man finder herhjemme.

Jeg kan afsløre, at jeg altid har købt mine i Ikea eller hvis jeg er faldet over et godt tilbud. Giver sjældent mere end 20-40 kr. pr. plante. Og fordi de jo bare holder derudaf, er det ikke ret tit jeg køber nye. Jeg har idag fundet lidt lækker grøn inspiration til dig.

Man behøver jo ikke nødvendigvis smide dem i en almindelig potteskjuler.

Det kan bla. gøres sådan:

Blog Bettina Holst Plants ideas 1

Blog Bettina Holst Plants ideas 2

Blog Bettina Holst Plants ideas 3

Blog Bettina Holst Plants ideas 4 

Source (de første)

Blog Bettina Holst Plants ideas 5

Source / Source

Blog Bettina Holst Plants ideas 6

Source

Håber du kunne bruge inspirationen idag.

Bor du selv med planter og hvilke?. Og hvorfor-/hvorfor ikke ?

Kom frisk med dit bud 🙂

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Louise Oest 03/09/2014 kl. 09:16

  Vi har så absolut ingen planter – ikke fordi jeg ikke kan lide dem, for det kan jeg. Men enten glemmer jeg at vande dem eller overvander dem (som oftest det sidste) men nu hvor vi er flyttet fra hus til lejlighed, tænker jeg, at jeg da må kunne finde tid til at pusle lidt om dem igen, så jeg vil prøve (igen igen igen igen) 😉

  • Svar bettinaholst 03/09/2014 kl. 17:48

   Tænk jeg kan slet ikke forestille mig ikke at have planter 🙂 – jeg er også elendig til at passe dem, det er derfor sukkulenter og kaktusser er fantastiske. De er dekorative og så skal de næsten ingen vand have – og ikke særlig tit. Lige noget der passer mig. Måske du skulle prøve dem ? 🙂

 • Svar Sara 03/09/2014 kl. 19:59

  Jeg har også elsket sukkulenter i lang tid, men ender desværre ofte med at få dem overvandet. 🙁 Hvor ofte vander du sådan ca. dine?

  • Svar bettinaholst 04/09/2014 kl. 14:11

   Hahhaa Sara, ja så er man jo lige vidt 🙂 – jeg vander mine max 2 gange om måneden, men der kan sagtens gå op til 3 uger el længere nogen gange. Jeg giver dem en okay sjat, men ikke så de svømmer i vand 🙂

 • Svar Anja 05/09/2014 kl. 08:17

  1000 tak for en skøn blog 🙂 – mon du kunne lave et indlæg om vindueskarme.. For Gud hvor jeg synes de er svære at “indrette” .. Bare en ide .. God dag 🙂 Hilsen Anja

  • Svar bettinaholst 06/09/2014 kl. 07:36

   Mange tak Anja 🙂

   Ja det kan du have ret i – det kunne jeg sagtens. God idé ! 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.