Rodekassen

Blognominering – må jeg få din stemme ?

Blognominering – må jeg få din stemme ?

Idag tikkede en mail ind.

Bloggen er sammen med 5 andre fine boligblogge nomineret til “Årets boligblog” !!

Her er den mail jeg fik:

“Hej Bettina

Det er med stor glæde, at jeg kan meddele dig, at Blogprisen 2016 har nomineret ”Blog Bettina Holst” til Årets Bedste Blog inden for kategorien ”Bolig. Stort tillykke med nomineringen! Og tak for en inspirerende og spændende blog.

Det er alle  danske bloglæsere, der afgør, hvem der vinder. Du vil således øge dine chancer for at vinde, hvis du gør dine læsere bekendte med afstemningen. De kan stemme her: https://arosbusinessacademy.dk/blogprisen-2016-bolig

Afstemningen slutter 1. november 2016

Blogprisen er non-profit

Blogprisen administreres af Aros Business Academy og er et non-profit foretagende. Målet er at hædre de mange talentfulde danske bloggere, der giver mening, viden og inspiration til masser af danskere – uden at forvente noget til gengæld

Hvad siger I så ??

Ud af de mange mange fine boligblogs, der er derude, er min blog nomineret – jeg er virkelig beæret og jeg håber, du synes jeg fortjener din stemme. Du kan stemme her: https://arosbusinessacademy.dk/blogprisen-2016-bolig/ <3

Uanset om bloggen vinder eller ej, så er jeg dæleme glad for at komme i betragtning.

Og tusind tak til alle jer der gider at læse med og ikke mindst lægge en kommentar ind imellem 🙂

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Charlotte K. Mortensen 12/08/2016 kl. 08:27

  Selvfølgelig må du få min stemme – hele to endda 😉 HURRA for at man har flere mailadresser. TAK for altid super interessant læsning. Det er en fornøjelse at være læser hos dig 🙂

 • Svar Jette Thomsen 12/08/2016 kl. 19:05

  Til lykke med nomineringen, Det er så fortjent, og min stemme har du allerede fået. God weekend herfra:)

  • Svar bettinaholst 13/08/2016 kl. 14:48

   Fedt – tusind tak Jette <3 - rigtig god weekend til dig også 🙂

 • Svar Tina Mølgaard Andersen 14/08/2016 kl. 08:03

  Har lige givet dig min stemme.

  Håber du vinder, det vil være fortjent med alle dine fantastiske input.

  Og god bedring med ryggen :o))

  • Svar bettinaholst 15/08/2016 kl. 08:51

   Årh tusind tak Tina – er glad for din stemme og tak for din hilsen <3

   Ryggen er i bedring men ikke helt oppe at køre endnu. Det er vist et lidt længere forløb :-/

   Kh

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.