Ikke kategoriseret

Blog delight..

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår havde jeg endelig tid til at surfe længe rundt blandt nogle af de mange blogs jeg følger (eller rettere… jeg er pænt bagud på opdatering på mange af dem). Mette er en af dem, jeg i alt for lang tid ikke har besøgt og pludselig blev jeg bare ærgelig på mig selv over, at jeg ikke har fulgt hende bedre. For det er da en sød blog hun har med skønne billeder. Hun er kreativ med kort, bager, viser billeder fra deres istandsættelse, deler mange søde stemnings-og hverdagsbilleder o.ma.

Til min ærgelse opdagede jeg, at vi kun er 41 personer, der følger hende og hvilken skam, at der ikke er flere, der har glæde af hendes blog.. Derfor vil jeg meget gerne introducere dig for Mette´s blog:

Vores lille hjem

Billederne overfor er allesammen nogen du finder på hendes blog og gengivet med tilladelse fra Mette.

Ha´ en skøn aften !

Kærligst Bettina
Tidligere Indlæg Næste Indlæg

12 Kommentarer

 • Svar Gitte 06/12/2012 kl. 18:02

  Skønne billeder og ja tiden må prioriteres godt og grundigt hvis man også skal nå sine kreative projekter 😉 tak for tippet og god aften til jer i H

 • Svar Anne-Mette 06/12/2012 kl. 18:28

  Rigtig fin blog! Sødt af dig “at hjælpe lidt på vej” – det kan være svært at blive set uden lidt assistance… Ha’ en dejlig torsdag aften – her VÆLTER sneen bogstavelig talt ned. SMUKT!

 • Svar Jenny 06/12/2012 kl. 19:07

  Spændende, den vil jeg straks besøge 🙂

  Det er også en rigtig dejlig blog du har her 🙂

 • Svar Mette Wad 06/12/2012 kl. 20:49

  Hej Bettina!
  Tusind tak for de rosende ord:-)
  ~ Mette

 • Svar Amalie loves Denmark 07/12/2012 kl. 05:00

  Hej Bettina!

  Tak for dine søde orderne. Ja, jeg læser gern i din blog og ser dine inspirierende ideer fra Danmark! Jeg har vært på julemarked i Hamborg i onsdags og… Tivoli er bedre, synes jeg :-).
  Det er altid en stor fornøjelse for mig at rejser til Danmark. Kender du Hamborg?

  Ha´r en rigtig god dag.

  Kærlige hilsener

  Amalie

 • Svar Cecilie 07/12/2012 kl. 05:47

  Det er nemlig en rigtig fin blog som jeg også besøger engang imellem. Desværre ikke så tit da jeg må indrømme at jeg mest får besøgt blogs der bruger bloglovin da det er derigennem jeg læser 🙂

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 07/12/2012 kl. 07:12

   Ahaa ja der er jo også en del måder at være tilmeldt på (email, Blogger, Bloglovin) og måske mange blogs at holde styr på. Jeg har et par faste som jeg skal besøge hver dag, resten bliver lidt ad-hoc pga. at dagen trods alt kun har 24 timer. Dejligt du kigger med hos Mette og hos mig. Det glæder mig meget :-))

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.