Familie, Oplevelser

Blå..

For tiden er ældstesønnen´s kæreste fra Brasilien på besøg. Hun blev færdig med sit studie i juni og nyder nu at kunne holde helt fri efter 5 års studier og skal denne gang være her i 2 måneder. De har boet hos os i 2 uger mens sønnike og jeg har lavet ny hjemmeside (og ny blog) til mig. Igår holdt vi dog fri og tog i Zoo. Jeg er ikke den store fan af Zoo, men oplevelsen med isbjørne der legede over vores hoveder var hele turen værd.

 

 

Billederne er taget med mobilkameraet, så de er ikke verdens skarpeste, men det skyldes ligeså meget, at de 2 hvide bamsebjørne væltede og rullede rundt konstant.

Egentlig tog vi til København for at tjekke Boxland ud, men ked af at sige det; synes det var kedeligt og skuffende. Det var stort set kun loppe ting. Måske er det bare mig, der ikke fik sat mig ordentligt ind i at det var et almindeligt loppemarked (?).

Jeg ville have besøg standen som deles af et par bloggere for at hilse på, men de var der desværre ikke denne weekend. Jeg synes ideen med Boxland er super fed og der er et tiltag med en mini “strand”, som er helt genial, men reklamen med hvor mange boxstande der er, holdt i hvert fald ikke denne weekend. Der var omkring 25, så det blev bare til et hurtigt Beatles-besøg (hello and goodbye).

Så turen gik altså til Zoo istedet, nu hvor vi var i nærheden, så det blev en super dag uanset hvad og vejret var jo fantastisk.

Ha´ en god dag !

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar CUPCAKE-STYLISTEN 07/07/2013 kl. 12:11

  Jeg var i zoo i torsdags, og gik forgæves til isbjørnene og deres legen i vandet….øv!
  Hilsen
  Rikke

 • Svar Mona Elisabeth Pedersen 08/07/2013 kl. 10:34

  Hej Bettina
  Spændende med zoo – som heldigvis har forandret sig en del siden for 20 år siden.
  øv – ærgerligt at din blog flytter.
  hilsen Mona

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 09/07/2013 kl. 07:57

   Ja lidt var der da sket 🙂

   Hvorfor er det øv at bloggen flytter domæne ??????. Den kan da stadig følges, bare ikke via Google Friend connect. Bloglovin er ligeså nemt at følge blogge på, måske endda nemmere, da man kan kategorisere de blogge man følger :-)))

 • Svar Tina Dalbøge 09/07/2013 kl. 11:26

  WordPress er superduper at arbejde i så du kan godt glæde dig. Og der er jo ingen forskel for den der kigger forbi. Så velkommen i WP klubben. Der er en gruppe på facebook – mener den hedder WP lab eller WordPress lab – den har hjulpet mig et par gange. Go sommerdag – kh Tina

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.