Kunst, Mine malerier, Mine projekter, Vægge

Bettina Holst malerier – udsalg

Som mange af jer nok ved, så har jeg mit eget atelier/galleri. Det skulle man måske ikke tro, når nu jeg skriver så meget om indretning, bolig- og kreative ideer. Men jeg har malet siden 2004 og deltaget i et utal af kunstmesser og udstillinger.

Det er jeg ved at være godt mæt af faktisk.

Jeg stopper aldrig med at male, men jeg har mange helt nye tanker og ideer for min fremtid og derfor har jeg nu taget en meget stor beslutning og har netop nedsat stort set alle mine malerier med mange tusinde kroner. Har du nogensinde tænkt, at du gerne vil eje et af mine malerier, er det måske nu du skal slå til 🙂

Der er allerede et par stykker, der har benyttet sig af tilbuddet efter jeg skrev om det på Facebook igår. Fedt. Af hjertet tak.

F.eks. er dette store på 120×150 sat ned til kun 4.500 kr. Førprisen var 8.900 kr.

Bettina Holst akryl maleri

Der er også dette på 100×120 som nu er sat ned til 4.000 kr.

Førprisen var 7.500 kr.

Bettina-Holst-akryl-maleri-Er-gået-ud-for-at-lede-efter-Grete

Jeg har dog også lavet nogle små nye for nyligt – de er ikke nedsat, men istedet er prisen ikke speciel høj. De er alle A4 i størrelse og unika. Ikke 2 er ens. De leveres i glas/ramme og koster 350,- kr. pr. stk. De fleste af dem, kan vendes på flere led og derved får man flere malerier i ét.

Bettina Holst akryl malerier A4Du kan se alle mine malerier på www.bettinaholst.dk.

Tilbuddene gælder frem til 5.10.2014. På torsdag og fredag i den kommede uge, har jeg mulighed for at levere de større malerier på din adresse, da jeg skal til Århus. Dette kan aftales nærmere, hvis det er.

Jeg har et nyt indlæg i støbeskeen og vender tilbage senere idag !

Ha´ en skøn søndag indtil videre.

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Anne 05/02/2016 kl. 22:00

  Hej Bettina,

  Jeg er vild med dine malerier.
  Har du nogen tilbage og er de stadig på tilbud?

  Mvh anne

  • Svar bettinaholst 07/02/2016 kl. 13:57

   Tak Anne – det er jeg glad for at høre 🙂

   Jeg har ikke rigtig nogen på tilbud (og får det højst sandsynligt heller ikke mere som sådan). Jeg har generelt sat mine priser en del ned for at ramme flere og fordi det er vigtigt for mig, at komme ud i de små hjem og til flere (f.eks. børnefamilierne), der dermed har “råd” til at have et unikt maleri på væggen, som man ikke finder nogen andre steder.

   Jeg har valgt at sælge dem selv (i hvert fald p.t) og f.eks. koster 100×100 nu 5000.- kr., så her er der en ret stor besparelse at hente end tidligere, hvor jeg var tilknyttet et galleri. Dengang kostede f.eks. 100×100 7500,- kr.

   Jeg synes selv, at jeg har nogle rigtig fine og okay priser og har da også fået mange flere kunder. Jeg har sat mine priser ud fra, at det ikke skal være Bilka priser (hvor mange kan købe et masseproduceret uorginalt maleri), men heller ikke vanvittige snobbede kunst priser. Bare priser hvor man køber noget absolut ingen andre har uden at blive flået totalt 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.