Indretning, Inspiration, Kunst, Mine malerier, Mine projekter, Vægge

Akryl maleri

Idag har jeg været til møde omkring den nye webshop jeg åbner medio januar (skal nok fortælle mere senere) og bagefter gik turen til Dragør med dette abstrakte akryl maleri, der er en bestillingsopgave. Jeg gør det normalt ikke i bestillinger, da jeg føler mig låst i den kreative proces (og får præstationsangst), men alligevel sagde jeg ja til denne opgave, da det er 6 år siden jeg sidst lavede et på bestilling og måske kunne jeg godt (?)…det måtte i hvert fald komme an på en prøve og faktisk gled det heldigvis bare derudaf uden de store frustrationer.

Kunderne virkede begejstrede, men nu har de 7 dage til at gå og kigge på det i fred og ro (selvom de sagde at det var en keeper). Jeg gir altid 7 dages fuld returret.

Farverne er svære at gengive digitalt og de er heldigvis mere sprøde og lækre i virkeligheden.

I efteråret havde jeg ret gode rabatter på mine malerier. For at rydde op, men også fordi jeg havde planer om at male lidt noget andet – mere figurativt ind over det abstrakte. Ansigter og dyr.

Maleriet, kunden dengang forelskede sig i, nåede at blive solgt til anden side og de ønskede sig derfor noget a la det samme. Det bliver det jo (heldigvis) aldrig, for det er umuligt at lave 2 ens abstrakte malerier. Dette måler 100×150, som var ønsket og må sige, at det er en ret fed størrelse at male på, så jeg glæder mig til at male flere i den størrelse. Også på den anden led (liggende), som jeg tænker er en super god størrelse til over en sofa.

Jeg har ikke malet i snart mange måneder, udover dette og udvalget i atelieret er p.t meget lille. Har bare virkelig svært ved at komme i gang med de nye ideer. De fungerer fantastisk i hovedet, men hold op de er svære at få ud på lærredet, men sådan er alt nyt jo som regel.

Dét skal nok lykkedes…

Det var lidt fra det jeg jo faktisk mest gør mig i – nemlig malerier. Jeg har planer om igen, at afholde 3 maleworkshops i foråret 2015 og skulle du lyste sådan en, kan du læse mere om dem her. Datoerne er endnu ikke helt på plads, men de vil være at finde på www.bettinaholst.dk lige efter nytår.

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Marlene Høj 16/12/2014 kl. 07:38

  Det lyder spændende med din nye webshop 🙂
  Maleriet er superflot! Har det et navn?

  • Svar bettinaholst 16/12/2014 kl. 11:30

   Ja jeg er meget spændt på hvad det er jeg har sagt ja til, men nu må vi se 🙂

   Tak for komplimenten – det hedder “Jeg har set Grete” 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.