Maletips, Maleworkshop, Mine malerier, Mine projekter, Vægge

Akryl maleri på vej til Norge – og noget om Grete

Der er mange af jer der tidligere har efterlyst, at jeg viser mere frem af mine akryl malerier, smykkedesign,  stemningsbilleder fra mit atelier og i det hele taget bidder af mit kreative liv som selvstændig.

Det gør jeg så idag. Jeg viser dig det sidste nye akryl maleri.

Faktum er, at jeg har holdt en længere pause fra malerierne. Der har bare været så mange andre ting. Især har kontorarbejde og tiden foran computeren fået taget overhånd. Og det dur slet slet ikke. Jeg er nødt til at omprioritere min tid, så den fremover hedder 70% kreativ og 30% kontorarbejde (og så gider jeg slet ikke tænke på, at jeg igen igen er langt bagud med momsregnskabet…!).

Men altså i fredags gik jeg i atelieret og fik faktisk et mindre akryl maleri på 40×40 færdiggjort. Der var mange lag bund på i forvejen, så det var bare at fortsætte hvor jeg engang slap det. Blev tilfreds og lagde det op på Instagram fredag eftermiddag. 1 time efter var det solgt til Norge og er i skrivende stund på vej med flyveren.

Se så er der sgu noget ved det 🙂

Titel på mit nye akryl maleri blev “Jeg har muuuligvis set Grete”.

Og hvorfor nu det ?. Hvem er Grete tænker du måske ?. Grete er en figur fra “Tak for iaften”  med Mick Øgendal og Rune Klan. Mega skøre kugler er de 2 herrer. En af deres sketches  går på, at de har mistet Grete. “Greeeeeete” går Mick rundt og råber forskellige steder i byen. “Greeeeeeete”  !

Og hun er nu dæleme også begyndt at gemme sig på mine malerier !!. Nogle kunstnere maler serier (farvekoordination el. lign.). Jeg har en serie, hvor det er på titlerne !

Der har været forskellige titler efterhånden; “Grete er set på Vesterbro” (solgt) – “Tror jeg så Grete i Bilka” (solgt) – “Grinebider på kanalrundfart på jagt efter Grete” – “Jeg vinkede til Grete men hun så mig vist ikke” – “Jeg har muuuligvis set Grete”. Det vil altså sige, at hun er sidst set på en mark med køerne. Hvor henne i landet vides ikke. Så jagten på Grete fortsætter…..

Okay rimeligt fjollet måske. Men jeg har en fest med det ! 🙂

Jeg leger også med de andre titler. Forsøger at få humor indover dem. Pirre til fantasien med titlerne. Lægger lidt op til at gå på jagt efter historien/historier i malerierne. Giver ikke det hele på en gang. Bare lidt. Driller måske med titlen. For et abstrakt maleri er jo hvad øjet ser. Nogle forstår ikke ideen bag titlerne lige med det samme. Andre er helt med på min humor fra starten. Selv synes jeg, at jeg er vældig morsom, hahaaa…

Nåhm…

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

PS. Jeg ved ikke hvad der sker for tiden, men jeg får virkelig mange henvendelser om maleworkshops. Egentlig ville jeg holde en længere pause, men nu påtænker jeg, måske at holde 2 til foråret. Hvis du vil have besked om det som en af de første, så er du meget velkommen til at tilmelde dig mit nyhedsbrev på www.bettinaholst.dk (nederst på forsiden).

EDIT: Hjemmesiden skulle opdateres til ny version …og det gik ikke som det skulle, så p.t. er hjemmesiden nede 🙁

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Malene vestergaard 21/08/2014 kl. 15:53

  Kære Bettina
  Naturligvis får du henvendelser om maler workshops for det er en fuldstændig fantastisk oplevelse at tilbringe en kreativ weekend i dit selskab og lære at bygge et billede op, anvende forskellige teknikker og tænke i farvevalg.
  Jeg var hel høj efter kursus i juni og har naturligvis anbefalet dig vidt og bredt 🙂
  Kærligt
  Malene

  • Svar bettinaholst 21/08/2014 kl. 17:19

   Åhh jamen hallo.. hvor er jeg glad for at høre det Malene !! – tusind tak 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.