Diy, Julerier, Kreative ideer

Advents krans – ideer og inspiration

Advents krans – ideer og inspiration

Vi kan ikke komme udenom at bloggen indeholder minimum 1 indlæg med ideer og inspiration til advents kranse – eller krans er måske så meget sagt, for halvdelen af ideerne, jeg har fundet frem, indeholder slet ikke en krans.

Se de smukke ideer til adventskranse her:

Blog Bettina Holst Adventskalender ideer 3Source

Blog Bettina Holst Adventskalender ideer 7

Blog Bettina Holst Adventskalender ideer 5Source

Blog Bettina Holst Adventskalender ideer 2Source 1 / Source 2

Blog Bettina Holst Adventskalender ideer 4Source 1 / Source 2

Selv er jeg sådan en, der ikke gider jule før vi nærmer os 1. afvent. Jeg har ofte slet ikke haft en adventskrans klar før i sidste øjeblik eller i nogle tilfælde først været klar til 2. advent. Sidste år købte jeg den smukkeste krans af en gammel skoleveninde, der gør det i sådan noget.

Mine intentioner er hvert år at være klar i god tid (“kom nu ind i kampen Bettina”) – både med adventskransen og kalendergaver m.v. men kender jeg mig selv, kommer det næppe til at ske – højst sandsynligt heller i år, men jeg elsker at suge inspiration til mig og derfor er jeg i god tid på bloggen.

I den virtuelle verden.

Virkeligheden er som skrevet noget helt helt andet.

Jeg har en drøm om at holde fri i hele december og bare slappe af, køber gaver i ro og mag, bage tonsvis af kager og konfekt. Prøver alle de opskrifter af jeg har samlet gennem et hav af år. Tage en masse lækre billeder af det og selvfølgelig dele alle lækkerierne og opskrifterne med dig her på bloggen.

Kommer det til at ske? – sikkert ikke.

Hvis du vil se flere ideer til adventskranse, så finder du bla. dette indlæg fra sidste år.

Hvad med dig?

Er du altid i god tid med julen (kalendergaver, adventskranse m.v.) ?

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Helle - garnkoglen 16/11/2014 kl. 23:50

  God tid og god tid.. er da startet!

  Og har faktisk en adventskrans i tankerne.. en hjemmegjort krea én, faktisk!
  Satser virkelig på, at den skal blive til noget.. skal bare lige have fundet et godt tilbud på det, jeg skal bruge..
  (hemmelig.. hva? 😉 )

  Men tak for inspiration.. er som sagt helt klar på, hvad jeg skal prøve at kaste mig over, men synes nu du havde mange fine bud. Ih elsker altså at se på krea-rationer, omend det er jul, påske, pinse eller bare fordi…………..

  • Svar bettinaholst 17/11/2014 kl. 13:35

   I min verden er du i god tid 🙂 – jeg ville ønske jeg ikke var sådan én der altid var i absolut sidste øjeblik. Det gælder ikke kun julen, men det er bare story of my life. Jeg er sådan en der kommer farende nærmest med føntørren efter mig, når vi skal ud af døren… ;-O

 • Svar Crăciunul danez | Gurmand hoinar 20/12/2015 kl. 22:32

  […] source […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.