Blandet, Inspiration, Kunst, Mine malerier, Mine projekter, Udstillinger, Vægge

Åbne atelierdøre på Stevns 2016

Kom og kram en pude ! 😉

I weekenden den 27.-28 august er der “Åbne atelierdøre på Stevns” og det vil jeg meget gerne lige slå et slag for. Det er 20. gang i år det afholdes.

38 vidt forskellige kunstnere (plus 5 gæstekunstnere)  deltager og åbner deres atelierer/værksteder. Alle steder er der åbent ganske uforpligtende kl. 10-17 både lør/søn.

Her kommer du helt ind i hjertet af de enkelte værksteder og kan få en snak med de mange forskellige kunstnere i deres kreative miljø. Snuse, mærke og føle på deres kunst – lige der hvor tingene bliver produceret.

Jeg deltager også og åbner mit atelier på Parcelvej 16, 4690 Haslev !

I “Åbne atelierdøre” på Stevns er kunstnerne nøje udvalgt af et kunstnerudvalg, således at forskelligheden og kvaliteten er høj.

Jeg har lidt nye malerier klar.

Jeg har fundet enkelte malerier frem som nedsættes med op til hele 50% i weekenden !!.

Det er altså en slat…

Du vil også kunne opleve mit helt nye ciclee kunst tryk, der fås i str. 50×70 samt i A3:

Kunst tryk ciclee

Kunst ciclee tryk – kan bestilles her. Trykket er kun lavet i en lille oplag.

 

Udover malerier og kunst tryk, har jeg de sidste 6 måneder arbejdet på min egen unikke pude produktion.

Jeg har først arbejdet digital med mine motiver for derefter at få det trykt på stof (hold nu op… en lang process det har været at finde et sted, der kunne det). En professionel systuen i Jylland har så stået for klipning og syning af (i først omgang) puder. Om ikke så længe kommer der også mobiltasker, kosmetikpunge mv.

Alle puderne er one-of-a-kind (ikke 2 er ens). Dette fordi jeg gerne vil give kunden, den der heeeelt specielle følelse, det er at eje noget absolut ingen andre i verden har <3

På den ene side er mit kunst tryk – den anden side er ensfarvet grå i en lækker og blød polyester (1 pude – 2 vidt forskellige udtryk).

Nedenfor kan du se 6 af de 25 puder det foreløbig er blevet til. Resten af kunst puderne kan du se her.

Ligesom med malerier er det svært at gengive farverne 100%, men i weekenden er der altså mulighed for at komme og kramme på en pude 😉

Bettina Holst Kunst puder

Puderne sælges incl. en inderpude fyldt med skønne danske rapænder i en meget høj kvalitet. Puderne kan købes her.

Det var endnu et indlæg om mig selv og min kunst – tja sådan falder det bare nogen gange sammen. Næste indlæg med inspiration til boligen ligger klar i “maskinrummet” og kommer snart på bloggen.

Måske ses vi i weekenden i mit atelier ??? – det ville glæde mig ustyrligt <3

Vil du planlægge en kunstrute og besøge de forskellige kunstnere, kan du se hvem der deltager i “Åbne atelierdøre Stevns” HER.

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.