Udeliv

8 ideer til skønne udepladser

8 ideer til skønne udepladser

Idag er der inspiration til udepladser i haven. Nogle af dem kræver en hammer, andre blot en lille løftet finger og skub til kreativiteten.

Her får du 8 skønne udepladser du selv kan kopiere i din have/på din altan.

1. (topbilledet) – Lav pom pom`er enten af papir eller garn og hæng dem op i træerne.

2. Gamle kasser f.eks. æblekasser kan gøre det ud for ekstra siddepladser og kan placeres overalt. I sidste uge så jeg dem i vores lokale Jem & Fix i Haslev til blot 75,- kr. pr. stk. Ellers er der som regel en del kasser at finde på alle sommer kræmmermarkederne. Plastik kasser kan også bruges.

Blog Bettina Holst Outdoor inspiration 2

3. Sæt et statement med kæmpe store lamper. Her er der hængt store men lette bambus lamper op. Jeg ved godt, at det ikke er alle, der er så heldige at have sådan en lækker overdækket terrasse, men ideen kan jo heldigvis også bruges på mindre og andre steder.

Blog Bettina Holst Outdoor inspiration 3

4. Byg en udendørs terrasse rundt om træerne og lav den i forskellige niveauer, så trappen kan bruges som siddeplads.

Blog Bettina Holst Outdoor inspiration 4

5. Omgiv dig med en masse planter i flere niveauer og placér en stol midt i det hele. Ideen kan jo nemt bruges på altaner også.

Blog Bettina Holst Outdoor inspiration 5

6. Lav en plantevæg af f.eks. klematis, arkitektens trøst, blåregn eller lign. og skab en blomstrende bagvæg. Plantevæggen kan både laves op af en eksisterende væg eller man kan bygge en midt ude i haven, enten ved at sætte et hegn op eller en pergola. Frem med havesættet og sommerdugen og nyd sommeren her.

Blog Bettina Holst Outdoor inspiration 6

7. Er du heldig at have en overdækket terrasse, så kan du også her plante en blomstervæg som i idé nr. 6. Her er der sat et træ espalier. Tilføj et gammelt skab fuld af dit (sommer)service, et bord med forskellige stole, lys lanterner, hængende flasker (har jeg faktisk selv gjort for nogen tid siden og det er mega hyggeligt – billeder på vej af det), blomster i krukker, et par tæpper og puder til at fuldende stemningen.

Blog Bettina Holst Outdoor inspiration 7

8. Har du en frodig have (og gerne til den vilde side) så glem alt om at trimme den. Placér istedet et havesæt midt i det hele og nyd sommeren.

Blog Bettina Holst Outdoor inspiration 8

// Source

Jeg håber du kunne bruge nogle af ideerne ?

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.