Rodekassen

10 bedste DIY sider

Kender du www.samlino.dk ? – jeg gjorde ikke. Ikke før jeg fik en mail fra dem om at de havde kåret min blog som en af de 10 bedste DIY sider.

Hva´ba – det er da meget sjovt.

De skriver selv “Denne uge har vi sat fokus på de ti bedste DIY-sider. DIY står for “Do It Yourself” og er gennem de seneste år blevet mere og mere populært. En af grundene til den stigende popularitet skyldes nok, at de forskellige DIY’s ofte er simple og billige at lave og giver mulighed for at sætte sit helt eget præg på boligen, tøjet eller noget helt tredie”. Her kan du se hvem de mere har kåret.

Synes bare lige jeg ville nævne det 🙂

Ha´en skøn dag !

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Helle Rick 08/05/2015 kl. 20:12

  Det er velfortjent 🙂 Du er dygtig og jeg elsker at følge med. God weekend

  • Svar bettinaholst 09/05/2015 kl. 15:40

   TAK Helle og rigtig skøn weekend til dig også 🙂

 • Svar Randi 12/05/2015 kl. 17:09

  Tillykke med det:-)

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.